Medicamente fara reteta

Nurofen 200 mg emplastru medicamentos, 2 bucati, Reckitt Benckiser

Brand: NUROFEN
25,49 Lei

Pret / PLASTURI: 12,75 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nurofen 200 mg emplastru medicamentos, 2 bucati, Reckitt Benckiser

5347699


Nurofen 200 mg emplastru medicamentos elibereaza ibuprofen la nivel local, in mod continuu, timp de peste 24 de ore de la aplicare, fiind flexibil si adaptabil.

  • Potrivit pentru intinderi musculare si luxatii.
  • Contine ibuprofen, cu efect antiinflamator, analgezic, antipiretic.
  • Destinat aplicarii cutanate, pe pielea intacta.
  • Se elibereaza fara prescriptie medicala.

BENEFICII

ELIBERARE CONTINUA
DE IBUPROFEN TIMP DE

EMPLASTRU
MEDICAMENTOS

TINTESTE SURSA
DURERII


AFLA MAI MULTE DESPRE DURERILE MUSCULARE SI REUMATICE

DURERILE MUSCULARE

Durerea musculara este comuna si poate afecta aproape orice parte a corpului, de la gat si umeri pana la picioare. Nu trebuie sa mergeti des la sala de sport pentru a va confrunta cu dureri musculare. Aceasta poate fi cauzata de suprautilizarea unui muschi, de orice fel de activitate fizica cu care nu sunteti obisnuit, de o accidentare ( intinderi musculare), tensiune musculara. Leziuni precum intinderile pot aparea daca ati facut exercitii fizice sau ati depus efort peste ceea ce corpul dumneavoastra este obisnuit sa faca sau din cauza unei intinderi sau o rasucire brusca a muschilor, de exemplu, in timpul unei caderi sau a unei coliziuni.

DURERILE REUMATICE

Durerile articulare (cunoscute si sub numele de dureri reumatice) ne pot afecta pe toti la un moment dat, in special pe masura ce imbatranim. Avem sute de articulatii in corpul nostru, concepute pentru a ne oferi sprijin si a ne ajuta sa ne miscam cu usurinta. Dar daca articulatiile au fost deteriorate de o accidentare sau de o boala, acestea pot provoca dureri care ne pot afecta capacitatea de a ne misca in mod normal. Durerea articulara poate fi la o singura articulatie sau poate sa afecteze mai multe articulatii in acelasi timp.

APLICARE

Pentru a desface un emplastru medicamentos, rupeti sau taiati plicul de-a lungul liniei punctate.

Indepartati invelisul protector din plastic marcat cu (A) si asezati partea adeziva a benzii in mijlocul zonei dureroase.

Indepartati invelisul protector din plastic marcat cu (B) si, intinzandu-l usor, neteziti aceasta parte a emplastrului medicamentos pe piele.

Indepartati invelisul protector din plastic marcat cu (C).

Intindeti usor, neteziti restul emplastrului medicamentos pe pielea dumneavoastra


DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE

Adulti si adolescenti cu varsta de 16 ani si peste. Pentru administrare cutanata si pe termen scurt. A nu se depasi doza maxima de un emplastru medicamentos in 24 ore. Contraindicata aplicarea pe pielea crapata sau lezata, la nivelul ochilor, buzelor, mucoaselor sau in ultimele trei luni de sarcina.
Daca simptomele nu se amelioreaza sau se agraveaza dupa 5 zile, trebuie consultat un medic. Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Medicamentele expirate si/sau neutilizate se considera deseuri periculoase.
Viza de publicitate nr. 6186/29.01.2024

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.01.2023