Suplimente alimentare

Nosette Strong spray nazal, 30ml

Brand: NOSETTE
22,99 Lei

Pret / FL: 22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nosette Strong spray nazal, 30ml

7525331

Apa de mare hipertonica din Marea Adriatica decongestioneaza mucoasa nazala in mod natural in caz de raceli, alergii sau gripa. Compozitie: 100% apa din marea Adriatica, bogata in saruri minerale si oligoelemente.

Oligoelementele din solutie au un rol important in mentinerea functiei mucoasei nazale imbunatatind functionarea tractului respirator superior.

Nosette® Strong este un decongestionant nazal puternic si natural, cu o concentratie ridicata de saruri minerale. Este recomandat persoanelor care au mucoasa nazala congestionata si dificultati de respiratie datorita alergiilor, racelii sau gripei.

Poate fi folosit ca atare sau in combinatie cu alte terapii. Pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara ori de cate ori este necesar. Nosette Strong spray nazal sprijina starea fiziologica a mucoasei nazale si nu are efecte sistemice.

Prin urmare, este potrivit pentru adulti si copii cu varsta de peste 3 ani. Nosette Strong este solutia perfecta pentru o mucoasa nazala congestionata in timpul sarcinii sau pentru mamele care alapteaza.

Forma de prezentare: 30 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.08.2022