No-Spa Forte 80 mg, 24 comprimate, Sanofi

Medicamente fara reteta

Brand: SANOFI
In stoc
22,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7506251

No-Spa Forte 80 mg comprimate este un medicament antispastic. Este utilizat pentru tratamentul simptomatic al spasmului musculaturii netede asociat bolilor cailor biliare (litiaza biliara, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita) sau asociat bolilor tractului urinar (litiaza renala, litiaza ureterala, pielita, cistita si in spasmul sfincterelor vezicii urinare). No-Spa este utilizat ca tratament adjuvant in spasmul musculaturii netede asociat afectiunilor tractului gastro-intestinal: ulcer gastric sau duodenal, gastrita, spasme ale sfincterelor cardia si pilor, enterita, colita, colita spastica insotita de constipatie, forme de colon iritabil insotite de meteorism, cefalee cu senzatie de tensiune intracraniana, afectiuni ginecologice (dismenoree).

Beneficii:

• amelioreaza o gama larga de dureri din sfera biliara, gastro-intestinala, renala si genitala (durere menstruala)
• are un profil bun de siguranta, dovedit de o experienta clinica indelungata

Ingrediente:

Un comprimat contine clorhidrat de drotaverina 80 mg.

Mod de utilizare:

- Adulti: daca medicul dumneavoastra nu v-a recomandat altfel, doza uzuala pentru adulti este de 1-3 comprimate No-Spa forte 80 mg pe zi (fractionat in 2-3 prize).
- Copii si adolescenti: utilizarea drotaverinei la copii si adolescenti nu a fost evaluata in studii clinice. No-Spa forte 80 mg nu se administreaza la copii si adolescenti.

Este necesara o atentie crescuta in cazul administrarii la pacienti cu hipotensiune arteriala.
Utilizarea drotaverinei a fost asociata cu crize acute de porfirie si de aceea administrarea sa la pacienti cu porfirie este nesigura.

Forma de prezentare: cutie cu 24 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.05.2022