Medicamente fara reteta

Neurexan, 50 comprimate, Heel

Brand: HEEL
CADOU Ornament de Craciun 2023
30,99 Lei

Pret / CPR: 30,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Neurexan, 50 comprimate, Heel

652377754

1.Ce este Neurexan si pentru ce se utilizeaza

 Neurexan este un medicament homeopatic. Neurexan este folosit pentru tratamentul:

 • tulburarilor de somn;

• starilor de nervozitate.

2. Cum sa utilizati Neurexan

 Utilizati intotdeauna Neurexan exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza uzuala este: Adulti si copii cu varsta mai mare de 12 ani - 1 comprimat de 3 ori pe zi. In cazuri acute: 1 comprimat la fiecare fiecare jumatate de ora pana la o ora, pana la de 12 ori pe zi. Apoi se continua cu doza standard.

 Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani - 1 comprimat de 2 ori pe zi. In cazuri acute: 1 comprimat la fiecare 1-2 ore, pana la de 8 ori pe zi. Apoi se continua cu doza standard.

 Copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani - 1 comprimat o data sau de 2 ori pe zi. In cazuri acute: 1 comprimat la fiecare 1-2 ore, pana la de 6 ori pe zi. Apoi se continua cu doza standard.

 Metoda de administrare: Dizolvati comprimatul in gura inainte de inghitire cu minim 30 minute inainte de masa. In cazul copiilor comprimatele se pot zdrobi si administra intr-o cantitate mica de apa.

Durata de administrare:  Trebuie sa luati Neurexan atat timp cat va recomanda medicul dumneavoastra sau farmacistul. Consultati medicul dumneavoastra sau farmacistul daca simptomele persista sau se inrautatesc.

3.Reactii adverse posibile:

 Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Reactiile adverse pot apare cu urmatoarea frecventa:

 Foarte rare pot afecta pana la 1 din 10000 persoane: reactii alergice.

4. Ce contine Neurexan

 Substantele active sunt: Avena sativa dil. D2 (0,6 mg), Coffea arabica dil. D12 (0,6 mg), Passiflora incarnata dil. D2 (0,6 mg), Zincum isovalerianicum dil. D4 (0,6 mg).

 Fiecare comprimat contine Avena sativa dil. D2 (0,6 mg), Coffea arabica dil. D12 (0,6 mg), Passiflora incarnata dil. D2 (0,6 mg), Zincum isovalerianicum dil. D4 (0,6 mg). - Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, stearat de magneziu.

5.Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Neurexan

Nu utilizati Neurexan: - daca sunteti alergic (hipersensibil) la substantele active sau la oricare dintre celelalte componente ale Neurexan. Atentionari si precautii inainte sa utilizati Neurexan, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

Neurexan impreuna cu alte medicamente: Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati, ati utilizat recent sau s-ar putea sa utilizati orice alte medicamente. Nu se cunosc influente ale Neurexan asupra altor medicamente sau efecte ale acestora asupra Neurexan. Sarcina, alaptarea si fertilitatea Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Forma de prezentare: 50 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.