Suplimente alimentare

Neukron Ofta mese, 30 flacoane x 10 ml, Omikron

Brand: OMIKRON
Campanie promotionala cu discount la selectia de produse.
In stoc
97,20 Lei
107,99 Lei
Economisesti 10%

Pret original:  107,99 Lei  ·  Reducere 10,79 Lei

Pret / FI: 3,24 Lei

Cel mai mic pret inainte de promotie: 107.99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Neukron Ofta mese, 30 flacoane x 10 ml, Omikron

17526464

 Acuitatea vizuala depinde in cea mai mare parte de functionarea normala a structurilor celulare nervoase implicate in functia vizuala. Din acest motiv, este deosebit de important sa se asigure organismului un sistem neuroprotector care sa mentina nivelurile fiziologice ale fosfolipidelor membranare, mentinand astfel integritatea membranei celulare nervoase.

Fosfolipidele membranare, in special fosfatidilcolina, sunt constituenti prezenti in mod normal in membranele celulare ale nervului optic.

Citicolina este un intermediar in biosinteza fosfolipidului membranar fosfatidilcolina. Neukron Ofta mese este un supliment alimentar care contine Citicolina in solutie orala si poate fi utilizat pentru reglarea echilibrului nutritional al acestui nutrient in cazul aportului alimentar necorespunzator sau in cazul cresterii fiziologice a necesarului zilnic.

Citicolina continuta in Neukron Ofta mese este, de asemenea, o sursa de colina. Colina contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Formularea in solutie orala asigura o biodisponibilitate ridicata. Citicolina este o molecula prezenta in mod normal in organism.

Este un precursor al fosfolipidelor care formeaza membrana celulara. Citicolina este, de asemenea, utilizata de catre celulele nervoase pentru sinteza acetilcolinei, care este implicata in transmiterea semnalelor vizuale.

Ingrediente:

Apa; fructoza; sare sodica de citicolina (500 mg); corectori de aciditate: lactat de sodiu solutie 60%, acid citric anhidru; conservant: sorbat de potasiu.

Mod de utilizare:

1 flacon de 10ml pe zi, de preferat, dimineata – o cutie:

30 flacoane 10 ml = 30 zile de cura .

Se recomanda utilizarea in serii de 4 luni, alternate cu pauze de 2 luni.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 30 flacoane x 10

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2022