Mama si copilul

Navatac gyno, 30 comprimate, Meditrina Pharmaceuticals

42,49 Lei

Pret / CPR: 1,42 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Navatac gyno, 30 comprimate, Meditrina Pharmaceuticals

7525473

Formula revolutionara cu 6 ingrediente recunoscute de ghiduri pentru eficienta lor in reducerea starilor de greata si varsaturi la femeia gravida si pentru dispepsie.

Beneficii:

Restabileste starea de bine in caz de greata sau voma, in special in primele saptamani de sarcina, contribuie la functionarea normala a tractului digestiv, reda starea de bine in cazul raului de miscare, poate fi administrat la persoanele cu intoleranta la gluten sau lactoza.

Ingrediente active:

Vitamina B6 (piroxidina) 10 mg, extract de ghimbir (titrat la >20% acid clorogenic) 20 mg, extract de anghinare (titrat la >20% acid clorogenic) 150 mg, acid alginic 250 mg, carbonat de calciu 50 mg, bicarbonat de potasiu 50 mg.

Mod de utilizare:

1-2 comprimate pe zi, dupa masa. Paote fi administrat persoanelor cu stari de greata si/sau varsaturi, gravidelor cu stari de greata si/sau varsaturi, persoanelor cu stari de greata sau varsaturi in caz de rau de miscare.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.