Medicamente fara reteta

Nasic spray, 10ml, Cassella Med

17,49 Lei

Pret / FL: 17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nasic spray, 10ml, Cassella Med

5369055

Nasic spray nazal contine substante active ce actioneaza asupra mucoasei nazale pe care o decongestioneaza. Narile devin rapid permeabile si se poate respira normal. in plus, secretia nazala se normalizeaza. Efectul nazic se instaleaza rapid, actiunea persistand pana la 12 ore.

Mod de administrare:

Daca nu este altfel prescris de catre medic, doza recomandata pentru adulti si copii cu varsta peste 6 ani este de 1 puf in fiecare nara, de maxim 3 ori pe zi (dupa necesitati), tinand flaconul vertical si inhaland pe nas in timp ce actionati spray-ul. Dozarea depinde de sensibilitatea individuala si de raspunsul clinic.

Durata administrarii: nu utilizati Nasic mai mult de 7 zile, cu exceptia cazului cand medicul va recomanda acest lucru. Este necesara o pauza de citeva zile inainte de a-l reutiliza.

Trebuie consultat intotdeauna medicul in ceea ce priveste durata tratamentului la copii.

Utilizarea prelungita sau frecventa a Nasic poate duce la inflamarea cronica si, eventual, la atrofia mucoasei nazale.

Pacientii cu presiune intraoculara crescuta (glaucom, glaucom cu unghi inchis in special), trebuie sa consulte medicul inainte de a utiliza Nasic.

Contraindicatii:

Contraindicat copiilor sub 6 ani.

Forma de prezentare: 10ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022