Nasic spray, 10ml, Cassella Med

Medicamente fara reteta

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

13,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

5369055

Indicatii: Nasic spray nazal contine substante active ce actioneaza asupra mucoasei nazale pe care o decongestioneaza. Narile devin rapid permeabile si se poate respira normal. in plus, secretia nazala se normalizeaza. Efectul nazic se instaleaza rapid, actiunea persistand pana la 12 ore.

Mod de administrare:

Daca nu este altfel prescris de catre medic, doza recomandata pentru adulti si copii cu varsta peste 6 ani este de 1 puf in fiecare nara, de maxim 3 ori pe zi (dupa necesitati), tinand flaconul vertical si inhaland pe nas in timp ce actionati spray-ul. Dozarea depinde de sensibilitatea individuala si de raspunsul clinic.

Durata administrarii: nu utilizati Nasic mai mult de 7 zile, cu exceptia cazului cand medicul va recomanda acest lucru. Este necesara o pauza de citeva zile inainte de a-l reutiliza.

Trebuie consultat intotdeauna medicul in ceea ce priveste durata tratamentului la copii.

Utilizarea prelungita sau frecventa a Nasic poate duce la inflamarea cronica si, eventual, la atrofia mucoasei nazale.

Pacientii cu presiune intraoculara crescuta (glaucom, glaucom cu unghi inchis in special), trebuie sa consulte medicul inainte de a utiliza Nasic.

Contraindicatii:

Contraindicat copiilor sub 6 ani.

Forma de prezentare: spray cu 10 ml solutie

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.