O napolitana cu probiotice adaugate este ultima noastra inovatie. Reflecta cautarea noastra constanta pentru echilibrul perfect intre gustos si sanatos. Este la fel de crocant si delicios ca cel clasic, cu beneficiul suplimentar al bacteriilor probiotice special selectate si al fibrelor prebiotice (inulina de agave).
Caracteristici:
- Reteta inovatoare: cruste din faina de alac si culturi probiotice;
- 6 culturi probiotice selectate special;
- Metoda minima de procesare a alimentelor;
- Fara lecitina, conservanti sau aditivi;
- Gustare delicioasa crocanta;
Ingrediente: Faina integrala de alac bio (30%)/ contine gluten /, zahar din trestie bio, unt de nuca de cocos bio (17,5%), pasta de seminte de floarea soarelui bio (13%), lapte degresat bio , pudra de cacaobio cu continut scazut de grasimi, inulina de agave bio, probiotice culturi (1,1%) (L. bulgaricus, Bifidobacterium longum, L. plantarum, L. gasseri), ulei de floarea soarelui bio, antioxidant: extract de rozmarin bio , agent de crestere: bicarbonat de sodiu, sare. Poate contine urme de soia, arahide si nuci.
Mod de utilizare: Gustare intre mese.
Forma de prezentare: 30g