Naabak picaturi oftalmice, 10 ml, Thea

Medicamente fara reteta

Brand: THEA
In stoc
22,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Naabak picaturi oftalmice, 10 ml, Thea

7477255

Naabak picaturi oftalmice este recomandat pentru lubrifierea ochiului in caz de senzatie de ochi uscat sau disconfort al ochiului indus de factori externi cum ar fi vantul, fumul, poluarea, praful, aerul conditionat, privitul si lucrul indelungat la computer.

Ingrediente:

- acid N-acetil aspartil glutamic, sare de sodiu, 490 mg si excipienti: hidroxid de sodiu, acid clorhidric, apa pentru preparate injectabile.

Produsul contine izospaglumat de sodiu.

Mod de administrare: o picatura de 2 -6 ori pe zi.

Aplicare locala. Instilare oculara.

Pentru a asigura utilizarea corespunzatoare a acestor picaturi oftalmice, trebuie luate anumite masuri de precautie: Spalati-va pe maini cu atentie inainte de administrare. Asigurati-va ca nu atingeti ochiul sau pleoapele cu varful flaconului picurator. Instilati o picatura de solutie in sacul conjunctival, tragand usor pleoapa inferioara in jos si privind in sus. Intervalul pana la aparitia unei picaturi este mai mare decat la flacoanele pentru picaturi oftalmice obisnuite. Inchideti flaconul dupa utilizare.

Forma de prezentare: flacon cu 10ml solutie oftalmica.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.10.2022