Suplimente alimentare

Molekin Imuno, 90 comprimate, Zdrovit

Brand: ZDROVIT

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

69,93 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Molekin Imuno, 90 comprimate, Zdrovit

652360379

Molekin Imuno este un supliment alimentar ce ofera suport pentru sistemul imunitar. Este potrivit persoanelor vegane si nu contine lactoza si gluten.

Proprietati:

- Vitamina C si Zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (actiune antioxidanta).

- Vitamina D are rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos si muscular.

- Vitamina C, Vitamina D si Zincul conlucreaza la functionarea normala a sistemului imunitar esential ocrotirii organismului.

- Comprimatele filmate au la baza sistemul MRS format din 2 straturi care asigura eliberarea Vitaminei C in organism in 2 etape: primul strat din care Vitamina C este eliberata treptat, al doilea strat care are proprietatea de eliberare prelungita a Vitaminei C. Datorita acestui mecanism, Vitamina C ramane la nivelul necesar in organism timp de cateva ore.

Ingrediente: 1 comprimat contine: Vitamina C 1000mg (1250%*), Vitamina D/colecalciferol 50 µg (1000%*), Zinc 10mg (100 %*).

*VNR – Valoare Nutritionala de Referinta (conf. Regulamentului 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi inghitit cu apa. Produsul este destinat adultilor.

Forma de prezentare: Cutie cu 90 comprimate filmate dublu-strat

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.01.2022