Suplimente alimentare

Mirtilene Ginkgo, 30 tablete, SIFI

Brand: SIFI
51,49 Lei

Pret / CPS: 1,72 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Mirtilene Ginkgo, 30 tablete, SIFI

7500159

Extractul de Ginkgo biloba prezinta o ridicata activitate antioxidanta, utila in protectia tesuturilor impotriva leziunilor provocate de actiunea radicalilor liberi produsi in cursul proceselor metabolice la nivel celular. De asemenea, amelioreaza microcirculatia (de exemplu, la nivelul retinei) si ajuta la normalizarea fluxului sanguin la acest nivel. Extractul din afine are, de asemenea, proprietati antioxidante si contribuie la sanatatea vederii.

Ingrediente: Este un supliment alimentar care contine o combinatie de extract din fructe de Afin (Vaccinum myrtillus) si din frunze de Ginkgo biloba.

Mod de utilizare: 1-2 tablete pe zi sau conform prescriptiei medicale, cu putina apa.

Precautii: Daca urmati un tratament cu anticoagulante, consultati medicul inainte de a va administra produsul. Nu se recomanda utilizarea produsului in timpul sarcinii sau alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la loc uscat, la o temperatura care sa nu depaseasca 25°C.

Forma de prezentare: Cutie cu 2 blistere a cate 15 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.11.2022