Dieta si nutritie

Miere de salcam cruda Bio, 270g, Colonia

Brand: COLONIA
28,99 Lei

Pret / BUC: 28,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Miere de salcam cruda Bio, 270g, Colonia

652370486

Mierea cruda este o miere naturala, pura, neprocesata termic, pastrandu-si astfel intacte si vii enzimele si vitaminele care ii confera calitati nutritive si beneficii de exceptie. Termenul de miere cruda sau miere vie este utilizat atunci cand vorbim despre mierea extrasa la rece si aflata in starea ei naturala, fara a fi incalzita. Fiecare borcan este sigiliat cu o eticheta pe capac.

Mierea de salcam este aproape limpede, ca sticla lichida, si este o forma pura, organica de miere care nu a fost prelucrata, incalzita sau pasteurizata in niciun fel. Acest tip de miere este foarte bun pentru aplicatii culinare si poate fi utilizat si in mai multe scopuri medicinale, datorita nutrientilor si antioxidantilor bogati pe care ii contine.

Mierea de salcam, ca multe alte tipuri organice specializate de miere, este derivata pur din nectarul florilor de salcam. Avand o aroma usor dulce, aceasta varietate de miere este foarte cautata in intreaga lume.

Beneficii:

  • Poate ajuta la ingrijirea pielii;
  • Poate preveni bolile cronice;
  • Poate stimula sistemul imunitar;
  • Poate ajuta la scaderea in greutate;
  • Cristalizeaza mai greu;

Precautii:

  • Produsele apicole nu sunt recomandate copiilor sub varsta de 1 an.
  • Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca mierea este cruda si atesta calitatea superioara a acesteia.
  • Deoarece produsele apicole sunt produse de catre de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, de aceea culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si calitatea produselor.
  • Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.

Forma de prezentare: 270g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.07.2022