Microclisme pentru evacuare - adulti, 9 gr, 6 bucati, Sofar

Brand: SOFAR
12,99 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5370463

Microclisma pentru evacuare contine Glicerol, musetel si nalba. Este recomandata adultilor iar o cutie contine 6 microclisme de unica folosinta de 9 grame.

Microclisma pentru evacuare este indicată în tratamentul constipației ocazionale. Este o micro clismă cu glicerină, extracte naturale de mușețel și nalbă, având acțiune protectoare și liniștitoare asupra mucoasei rectale. Glicerina are proprietăți osmotice și emoliente. Extractele naturale au o acțiune protectoare de înmuiere și liniștire a mucusului. Extrasul de nalbă ajută la normalizarea volumului și consistenței fecale. Prin urmare, combinația specială a acestor ingrediente încurajează evacuarea ușoară, readucând inconveninentele și iritarea asociate cu constipația.

Ingrediente active per flacon:

Glicerol 2.25 g, Extract glicerinat de Mustel 0.1 g, Extract glicerinat de Nalba 0.1 g, Amidon de grâu 0.02 g, Apă distilată 3

Modul de administrare difera de la caz la caz. In general este recomandata o microclisma la nevoie sau, conform prescriptiei medicale.

Atentie!

A nu se utiliza la copii cu varsta sub 12 ani!

Mod de utilizare: 

Indepartati invelisul canulei. Lubrifiati canula cu o picatura din aceasi solutie. Introduceti canula in rect si apasati bulbul. Extrageti tinand apasat si aruncati.