Microclisme pentru evacuare - adulti, 9 gr, 6 bucati, Sofar

Consumabile medicale

Brand: SOFAR

Produs indisponibil Momentan produsul nu mai face parte din oferta noastra

Despre produs

5370463

Microclisma pentru evacuare contine Glicerol, musetel si nalba. Este recomandata adultilor iar o cutie contine 6 microclisme de unica folosinta de 9 grame.

Microclisma pentru evacuare este indicata in tratamentul constipatiei ocazionale. Este o micro clisma cu glicerina, extracte naturale de musetel si nalba, avand actiune protectoare si linistitoare asupra mucoasei rectale. Glicerina are proprietati osmotice si emoliente. Extractele naturale au o actiune protectoare de inmuiere si linistire a mucusului. Extrasul de nalba ajuta la normalizarea volumului si consistentei fecale. Prin urmare, combinatia speciala a acestor ingrediente incurajeaza evacuarea usoara, readucand inconveninentele si iritarea asociate cu constipatia.

Ingrediente active per flacon: glicerol 2.25 g, extract glicerinat de mustel 0.1 g, extract glicerinat de nalba 0.1 g, amidon de grau 0.02 g, apa distilata 3

Modul de administrare: difera de la caz la caz. In general este recomandata o microclisma la nevoie sau, conform prescriptiei medicale. Indepartati invelisul canulei. Lubrifiati canula cu o picatura din aceasi solutie. Introduceti canula in rect si apasati bulbul. Extrageti tinand apasat si aruncati.

Atentionare:

A nu se utiliza la copii cu varsta sub 12 ani!

Efecte secundare:

  • usoara senzatie de arsura s-a semnalat ocazional.
  • Daca intampinati orice alt efect secundar adresati-va doctorului sau farmacistului dumneavoastra. Indicatii generale pentru o functionlitate buna a intestinelor consumati cantitati mari de apa,cresteti cantitatea de fibre din alimentatia dumneavoastra si sporiti activitatea fizica.

Mod de prezentare: o cutie cu 6 bucati a 9g.

Data ultimei actualizari 24.07.2021