Mezym Forte 25000, 20 comprimate, Berlin-Chemie

Medicamente fara reteta

In stoc
29,39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5369735

Mezym 25000 este un medicament indicat in tulburari ale functiei exocrine a pancreasului produse de o pancreatita cronica, mucoviscidoza, tulburari de nutritie, meteorism si complexul simptomatic Roemheldscher; recomandat in rezectii simultane de stomac si intestin subtire, tranzit intestinal accelerat (nervozitate, afectiuni intestinale infectioase), tulburari in sistemul hepato-biliar, dispepsii; administrarea simultana de alimentatie vegetala, grasa sau greu digerabila. Mezym forte este indicat si pentru eliminarea gazelor din intestin inainte de explorari diagnostice (roentgen terapie).

Compozitie:

Fiecare comprimat filmat contine: componenta activa farmacologic - pancreatina de porc cu o activitate minima de lipaza 3 500 unitati F.I.P., amilaza 4 200 unitati F.I.P., proteaza 250 unitati F.I.P.

Mod de administrare:

Doza se stabileste individual. in general se iau la inceputul mesei 1 - 2 comprimate. in functie de natura alimentelor ingerate precum si a gradului cunoscut de insuficienta pancreatica, se mai pot administra 2 - 4 comprimate in timpul mesei. Doza individuala poate fi chiar si mai ridicata. Dozarea pentru copii este numai de competenta medicului. Comprimatele se inghit inainte de masa, cu putin lichid. Durata administrarii este stabilita de medic.

Contraindicatii:

Pancreatita acuta si manifestari acute ale pancreatitei cronice. Contraindicat in perioada sarcinii si alaptarii.

Efecte adverse: nu se cunosc, chiar si dupa o administrare indelungata. in cazuri cu totul izolate au fost descrise reactii de hipersensibilitate la copiii cu mucoviscidoza, dupa administrarea de pulbere de pancreatina.

Interactiuni medicamentoase: nu se cunosc.

Forma de prezentare: cutie cu 20 comprimate filmate