Suplimente alimentare

Menopearl, 28 comprimate, Lenus Pharma

185,49 Lei

Pret / CPR: 6,62 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Menopearl, 28 comprimate, Lenus Pharma

7494698

Menopearl este un sprijin pentru femeile aflate la menopauza. Menopauza incepe cu o scadere a productiei de hormoni. Acest lucru inseamna ca  durata, frecventa si intensitatea sangerarilor menstruale se schimba si ele. Initial, acestea vor deveni neregulate, iar in cele din urma inceteaza cu totul.

Menopauza poate fi impartita in trei etape. inceputul si durata acestora variaza de la o femeie la alta:

Premenopauza: incepe cu 5 – 10 ani inaintea ultimei menstruatii, de obicei intre 40 – 45 de ani. Productia de hormoni scade treptat, iar ciclurile devin mai neregulate. Primele semne, care apar in jurul varstei de 40 de ani, sunt simptome usoare care sunt ignorate de obicei sau care nu sunt atribuite deloc menopauzei.

Perimenopauza: incepe cu un an inainte si se incheie cu un an dupa ultima menstruatie.

Postmenopauza: Urmeaza imediat dupa perimenopauza si se incheie de obicei la varsta de 65 de ani. Aceasta etapa dureaza aproximativ 12 ani in total.

Menopearl se recomanda in toate etapele menopauzei.

Ingrediente active per doza:

Izoflavoane din Trifoi-rosu (MF11RCE®) - 80 mg.

Acid hialuronic - 120 mg.

Izoflavonele din Trifoiul RosuMF11RCE, un extract special obtinut din plante selectionate de Trifoi-rosu, un modulator selectiv al receptorilor de estrogen (SERM) Izoflavoanele continute in trifoiul rosu sunt: formononetina, biocanina A, genisteina si daidzeina si au ca beneficii ameliorarea bufeurilor si a transpiratiilor nocturne, a starilor de depresie si anxietate, a tulburarilor de somn, tulburarilor de dispozitie si a oboselii1,2,3.

De asemenea, izoflavonele pot avea un efect protector impotriva unor consecinte pe termen lung, cum ar fi osteoporoza si bolile cardiovasculare.

Consumul de acid hialuronic este recomandat pentru pielea uscata si sensibila, riduri, par si unghii fragile, uscaciunea vaginului, ochi uscati si dureri articulare. Consumul regulat le ofera pielii si mucoaselor o hidratare suplimentara. Femeile pot astfel contracara procesul natural de imbatranire.

Combinatia unica de izoflavone din Trifoi - rosu (MF11RCE®) si acid hialuronic din Menopearl® este adecvata pentru toate femeile aflate la menopauza.

Mod de utilizare:

Luati 1 comprimat pe zi in timpul mesei sau dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Pentru ca efectul de sustinere al Menopearl® sa se poata dezvolta, este recomandat sa luati comprimatele timp de cel putin 2 luni. Menopearl va insoteste de la premenopauza pana la postmenopauza.

Fabricat in Germania.

Forma de prezentare: 28 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.02.2021