Suplimente alimentare

Menopauza G81, 60 capsule, Fares

Brand: FARES
32,49 Lei

Pret / BUC: 32,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Menopauza G81, 60 capsule, Fares

17538097

Menopauza G81 este un supliment alimentar antioxidant, tonic si calmant, care favorizeaza asimilarea calciului si mentinerea densitatii osoase normale. De asemenea, produsul ajuta la mentinerea confortului fizic si psihic al femeilor aflate la menopauza.

Ingrediente: Talpa gastii, radacina de lemn dulce, extract uscat de cimicifuga racemosa standardizat in min. 2,5% cimicifugozida 52,5mg, extract uscat total 10:1 de radacina de angelica sinensis, salvie 52,5mg, extract uscat de trifoi rosu standardizat in min. 8% izoflavone 35mg.

Beneficii:

- Talpa gastii are un efect calmant asupra sistemului nervos, reducand nervozitatea si iritabilitatea.

- Lemnul dulce este foarte bogat in estrogeni naturali, substante hormonale care favorizeaza la femei reducerea efectelor neplacute legate de menopauza si premenopauza, favorizand inclusiv asimilarea calciului si mentinerea densitatii osoase normale.

- Cimicifuga racemosa, administrata timp de 3 luni, reduce semnificativ frecventa si severitatea bufeurilor, tulburarile de somn si transpiratiile nocturne la femeile aflate in perioada de menopauza si premenopauza.

- Angelica sinensis este folosita pentru tulburari de menstruatie si in perioada de menopauza. Actiunea sa se bazeaza pe proprietatile tonice, de stimulare a producerii de hormoni de catre organism.

- Trifoiul rosu are un continut ridicat de izoflavone, care actioneaza in calitate de fito-estrogeni, regland dezechilibrul hormonal, specific perioadei de menopauza. Astfel, reduce bufeurile si transpiratiile nocturne, creste elasticitatea peretilor arterelor si colesterolul "bun", regleaza ritmul cardiac si reduce starile de agitatie, reduce riscul de osteoporoza prin stimularea formarii osteoblastelor.

- Salvia are efect sedativ central si periferic, actioneaza asupra sistemului nervos vegetativ, linistind starile de agitatie, iritabilitate, nervozitate si regleaza ritmul cardiac. Ajuta la reechilibrarea sistemului neuroendocrin, reduce transpiratia excesiva, fiind utila pentru ameliorarea simptomelor menopauzei.

Mod de administrare:

- 1 capsula de 3 ori pe zi, intre mese*.

- Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

- Durata curei este de 4-6 luni.

*Intre mese inseamna ca administrarea sa nu fie asociata cu alimentatia, de aceea este optim sa se faca la distanta de minimum o ora fata de ultima masa si o ora fata de masa urmatoare. Aceasta presupune ca produsul se poate administra dimineata, cu cel putin o ora inainte de masa, iar seara la minimum o ora dupa masa.

Avertizari: Nu se recomanda administrarea produsul in caz de tumori genitale si hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Forma de prezentare: Cutie cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.10.2022