Men`s Formula pentru Prostata, 60 capsule, GNC

Suplimente alimentare

In stoc

142.99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

GNC Mega Men’s Prostate Formula sustine diviziunea celulara normala la nivelul prostatei si imbunatateste functiile acesteia (reface rezervele de licopina).
Contine extract de boabe de Saw Palmetto (Palmier pitic) ce inhiba transformarea testosteronului in dihidrotestosteron, prin reducerea actiunii enzimei 5-alfa reductaza. Imbunatateste tonusul musculaturii uretrei si al vezicii urinare.
Ofera nutrienti esentiali pentru productia optima de testosteron- antioxidanti: unul dintre motivele scaderii productiei de testosteron odata cu varsta inaintata este stresul oxidativ la nivelul organelor producatoare de testosteron.
Un studiu care examineaza rolul antioxidantilor in dezechilibrul hormonal masculin la barbatii in varsta a evidentiat faptul ca suplimentele antioxidante (inclusiv vitaminele A si E, zincul si seleniul) au sustinut productia de testosteron (he et al 2005). Zincul este implicat in aproape toate aspectele reproducerii masculine, inclusiv in metabolismul testosteronului, formarea spermei si motilitatea spermatozoizilor (ali et al., 2005). Un exemplu de utilitate a zincului a fost ilustrat intr-un studiu efectuat la 37 de barbati infertili cu niveluri scazute ale testosteronului si numarul scazut de spermatozoizi asociat (netter et al 1981).

Beneficii:
- Contine 320 mg de Saw Palmetto (Palmier Pitic) care ajuta la mentinerea functiei normale a prostatei si a fluxului urinar normal;
- Contine beta-sitosterol si licopen benefice pentru sanatatea prostate;
- Formula imbunatatita cu zinc si cupru pentru buna functionare a sistemului de reproducere;

Proprietati:
- Aceasta este o formula 100% naturala, ce mentine buna functionare a prostatei si fluxul urinar sanatos.
- Are actiune diuretica, ajuta la reducerea volumului urinar rezidual, scade frecventa urinarilor nocturne, diminueaza senzatia de golire incompleta a vezicii.
- Ingredientele din aceasta formula de sanatate a prostatei, cum ar fi beta-sitosterol si licopenul, contribuie la sanatatea prostatei. Formula include minerale importante precum zincul pentru a mentine functia de reproducere normala.
- Contine extract standizat de Saw Palmetto, beta-sitosteroli, zinc, scoarta de Pygeum, licopen, asigurand garantia folosirii unui produs de cea mai buna calitate;
- Sustine sanatatea aparatului urinar si functia de reproducere normala;

Ingrediente pe portie de servire:
Cantitate %VNR†
Calorii 10
Calorii din grasimi 10
Total grasimi 1 g 2%†
Zinc (Sulfat de Zinc Monohidrat) 15 mg 100%
Cupru (Gluconat de Cupru) 2 mg 100%
Extract din fructe de Palmier Pitic (Serenoa repens) (85% Acizi Grasi = 272 mg) 320 mg *
Beta-Sitosterol 160 mg *
Licopen 10 mg *
† Valoarea nutritionala de referinta se bazeaza pe o dieta de 2000 de calorii.
*Valoarea nutritionala de referinta nu este stabilita.

Alte ingrediente:
ulei de boabe soia, gelatina, glicerina, ceara de albine, lecitina din soia, colorant caramel, dioxid de titan, ulei de porumb, vitamina E.
Nu contine: zahar, arome artificiale, conservanti, sodiu, grau, gluten, lactate, fermenti.

Mod de administrare:
Ca supliment alimentar, administrati 2 capsule gelatinoase moi zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 60 capsule

Data ultimei actualizari 18.10.2020