Memoplus, 60 tablete, Walmark

Suplimente alimentare

In stoc

28.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Ginkgo biloba sprijina circulatia sanguina la nivelul creierului, sustinand functiile cognitive si memoria.
Vitamina B6 si magneziul sunt esentiale pentru activitatea sistemului nervos.
Cafeina contribuie la imbunatatirea atentiei si reducerea oboselii.

MemoPlus este produsul ideal pentru elevi si studenti. MemoPlus poate fi folosit in perioadele de activitate intelectuala intensa (de invatare) sau in perioadele in care este necesara sporirea concentrarii si a rezistentei psihice si fizice

Ginkgo biloba ajuta la mentinerea sanatatii creierului (ex: ajuta la mentinerea concentrarii in perioadele de efort intelectual). Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, avand o varsta estimata la circa 200 milioane ani(substantele active care se regasesc in frunzele de gingko biloba – ginkgo flavon-glicozide, terpenolactone – imbunatatesc circulatia sangelui la nivel cerebral contribuind la mentinerea sanatatii functiilor cognitive si de memorare).

Cafeina este o substanta care se regaseste in boabele de cafea si in frunzele de ceai. Aceasta contribuie la sustinerea performantelor intectuale, imbunatatind atentia si reducand oboseala. De asemenea, cafeina creste eficienta activitatilor fizice si mentale.

Vitamina B6 (Piridoxina) are o deosebita importanta pentru functionarea corecta a sistemului nervos si ajuta totodata la mentinerea unui tonus ridicat.

Magneziul este unul din cele mai importante minerale necesar functionarii optime a sistemelor muscular si a celui nervos nervos.

Mod de utilizare:

Ca supliment alimentar, cate 1 tableta zilnic – de preferat in timpul meselor.
Datorita continutului de cafeina, se recomanda a nu se administra seara.

Forma de prezentare: 60 tablete