Mega Calciu cu D3, 120 comprimate, Jamieson

Suplimente alimentare

In stoc
79,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Mega Calciu cu D3, 120 comprimate, Jamieson

17538397

Calciu si vitamina D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la reducerea riscului dezvoltarii osteoporozei, in asociere cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice regulate.

Favorizeaza cresterea parului si a unghiilor. Este adjuvant in ameliorarea simptomelor din alergiile sezoniere si in simptomul premenstrual.

Ingrediente: MegaCalTM (amestec de carbonat, citrat, malat, fumarat, succinat de calciu); agenti de incarcare: maltodextrina, carboximetilceluloza de sodiu reticulata; agenti de glazurare: hidroxipropilceluloza, dioxid de titan, trietil citrat, talc, polisorbat 60, ceara carnauba; emulsifiant: ulei mineral; stabilizant:  glicerina; Vitamina D3 (colecalciferol/sursa biologica, amidon din porumb, sucroza, trigliceride cu catena medie, dl-alfa tocoferol, ascorbat de sodiu, dioxid de siliciu)

Mod de administrare: 1 comprimat filmat pe zi. A se administra la cateva ore distanta de alte medicamente.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 de comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.12.2021