Mastodynon picaturi, 50 ml, Bionorica

Medicamente fara reteta

In stoc
42,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Mastodynon picaturi, 50 ml, Bionorica

1060091

Ce este Mastodynon si pentru ce se utilizeaza

Mastodynon este un medicament homeopat. Mastodynon picaturi orale solutie este indicat la femei aflate la varsta fertila ca tratament in:
- tulburari de ciclu menstrual;
- sindrom premenstrual cu tulburari cum sunt dureri la nivelul sanilor, instabilitate psihica, umflare a membrelor inferioare, constipatie, durere de cap si migrene (durere de cap foarte pronuntata);
- tulburari benigne dureroase ale sanilor (mastopatie).

Cum sa utilizati Mastodynon

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Femei adulte aflate la varsta fertila: daca nu este prescris altfel de catre medic, doza recomandata este de 30 picaturi de doua ori pe zi. Durata tratamentului trebuie stabilita de catre un medic. Picaturile se administreaza dimineata si seara, diluate cu putina apa sau un alt lichid.
Daca simptomele revin dupa incetarea tratamentului cu Mastodynon, adresati-va medicului dumneavoastra inainte de a relua tratamentul.
Pentru a obtine un efect terapeutic optim, se recomanda administrarea continua de Mastodynon picaturi orale solutie timp de 3 luni. Daca simptomele persista dupa 3 luni de tratament, este necesar consult medical.

Utilizarea la copii si adolescenti: utilizarea la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani nu este recomandata.

Daca utilizati mai mult Mastodynon decat trebuie: pana in prezent nu s-au raportat cazuri de supradozaj. Daca ati luat in mod accidental mai mult Mastodynon decat trebuie, adresati-va medicului dumneavoastra sau mergeti la departamentul de urgenta al celui mai apropiat spital.

Daca uitati sa utilizati Mastodynon: daca ati uitat sa luati o doza, luati alta, imediat ce v-ati amintit. Totusi, daca este timpul pentru urmatoarea doza, luati-o doar pe aceasta. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca incetati sa utilizati Mastodynon: adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca ati incetat sa utilizati Mastodynon.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Frecventa urmatoarelor reactii adverse nu poate fi estimata din datele disponibile: reactii alergice severe cu umflare a fetei, dificultati la respiratie si inghitire; reactii (alergice) pe piele (eruptii trecatoare, urticarie), acnee; dureri de cap, ameteli; tulburari gastro-intestinale (cum sunt greata, dureri abdominale); tulburari ale ciclului menstrual.
In cazul aparitiei primelor semne de reactii de hipersensibilitate, reactii alergice sau altor reactii adverse mentionate mai sus, intrerupeti administrarea de Mastodynon picaturi orale solutie si adresati-va medicului dumneavoastra.
Administrarea medicamentelor homeopate poate duce la o inrautatire temporara a simptomelor preexistente (agravare initiala). in acest caz intrerupeti tratamentul si adresati-va medicului.

Forma de prezentare: flacon cu 50 ml solutie

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.