Medicamente fara reteta

Mastodynon, 60 comprimate, Bionorica

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
44,99 Lei

Pret / BUC: 0,75 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Mastodynon, 60 comprimate, Bionorica

7495226

Mastodynon este un medicament homeopat. Substantele active din Mastodynon comprimate sunt: Vitex agnus castus, Caulophyllum thalictroides, Cyclamen purpurascens, Strychnos ignatii, Iris versicolor, Lilium tigrinum.

Mastodynon este indicat ca tratament la femei aflate la varsta fertila care prezinta urmatoarele tulburari:
- tulburari ale ciclului menstrual determinate de insuficienta temporara sau permanenta de faza luteala;
- sindrom premenstrual cu tulburari cum sunt dureri la nivelul sanilor, instabilitate psihica, umflare a membrelor inferioare, constipatie, durere de cap, migrena (durere de cap foarte pronuntata);
- tulburari benigne dureroase ale sanilor (mastopatie fibrochistica).

Ingrediente:

Fiecare comprimat contine: Vitex agnus castus 162mg; Caulophyllum thalictroides D4 81mg; Cyclamen purpurascens D4 81mg; Strychnos ignatii D6 81mg; Iris versicolor D2 162mg; Lilium tigrinum D3 81mg.

Mod de administrare:

Daca nu este prescris altfel de catre medic, doza uzuala este de un comprimat Mastodynon de 2 ori pe zi (un comprimat dimineata si unul seara). Comprimatele se inghit cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu un pahar cu apa). Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Mastodynon trebuie luat cel putin 3 luni, inclusiv pe perioada menstruatiei. In general, ameliorarea simptomelor apare dupa 6 saptamani. Trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra daca simptomele vi se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 6 - 8 saptamani de tratament. Daca simptomele revin dupa intreruperea administrarii medicamentului Mastodynon, tratamentul poate fi continuat, dupa un consult medical. Poate fi necesar un tratament de lunga durata.

Deoarece nu exista date adecvate privind utilizarea acestui medicament la copii cu varsta sub 12 ani, Mastodynon nu trebuie administrat la aceasta grupa de varsta.

Forma de prezentare: cutie cu 60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.