Masca de protectie de tip botnita, 50 buc, 3M

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

149,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

6422141

3M lanseaza o inovatie care va revolutiona conceptul de protectie respiratorie in Brazilia: noul respirator de unica folosinta 3M Aura 9332 + BR PFF-3. Cu sistemul sau exclusiv cu 3 panouri, aparatul de respirat 3M Aura ofera o ajustare adecvata la cele mai diferite forme ale fetei, ceea ce are ca rezultat o etansare excelenta, eliminand golurile care permit intrarea contaminantilor. Mai mult confort, mai multa durabilitate, mai multa siguranta.

Beneficii:

  • Compatibil cu alte EIP Certificat de aprobare de ambalare individuala: 30.702;
  • Reduce temperatura si umiditatea respiratorului intern;
  • Spuma nazala noua: ofera un confort si o etansare mai mari;
  • Filtru nou cu tehnologie exclusiva 3M: eficienta ridicata si respiratie usoara;
  • Sistem anti-ceata: previne aburirea ochelarilor de protectie;
  • Proiectare anatomica: compatibilitate mai mare in combinatie cu ochelarii de protectie;
  • Supapa Cool Flow ™: reduce temperatura si umiditatea din interiorul aparatului respirator, oferind confort si marind vederea utila a filtrului.
  • Ambalat individual.

Mod de utilizare: cu partea interioara in sus folosindu-va de margini separati sectiunea superioara si cea inferioara pentru a realiza o forma de cupa. Indoiti usor centrul clemei pentru nas. Asigurati-va ca ambele sectiuni sunt desfacute complet. Puneti masca intr-o mana cu partea deschisa spre fata. Luati benzile elastice in cealalta mana.Tineti masca sub barbie cu clema pentru nas in sus si trageti benzile peste cap. Asezati banda superioara peste coroana capului si banda inferioara sub urechi. Nu rasuciti benzile. Ajustati sectiunea superioara si cea inferioara astfel incat sa fie confortabile, asigurati-va ca sectiunile nu sunt pliate in interior. Folosind ambele maini, mulati clema de la nas dupa partea inferioara a nasului pentru a asigura o buna potrivire si etanseitate. Strangerea clemei cu o singura mana poate duce la performante mai putin eficiente ale mastii. Etanseitatea mastii de pe fata trebuie verificata corect inainte de a intra la locul de munca.

Mod de prezentare: cutie cu o masca.