Maraton 100% Performance, 60 capsule, Bitonic

Suplimente alimentare

Brand: BITONIC
In stoc
110,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Maraton 100% Performance, 60 capsule, Bitonic

652365203

Alergarea este una dintre cele mai populare activitati fizice pentru noi, oamenii; ne putem antrena sistemul cardiovascular, oasele si muschii fara prea mult efort. Faptul de a avea mintea limpede in natura si de a obtine o buna doza de endorfine este ceea ce alergatorii apreciaza la sportul lor. Provocarile fizice, cum ar fi crampele si tensiunea musculara, nu ar trebui sa diminueze bucuria de a alerga.

Proprietati:

- Maraton 100% contine potasiu si magneziu de inalta calitate pentru a furniza muschilor suficiente substante nutritive.

- Productia de energie a organismului este, de asemenea, sustinuta in mod corespunzator de combinatia de Q10 si L-carnitina.

- Sfecla rosie si extractul de cacao completeaza acest complex sportiv si ofera putere pentru urmatoarea sesiune de alergare.

- Maraton 100% a fost conceput de noi pentru a ne asigura ca muschii sunt suficient de bine aprovizionati pentru a preveni in mod special crampele. Combinatia dintre potasiu, magneziu si o dieta echilibrata face posibil acest lucru.

- Maraton 100% ar trebui sa contribuie la sustinerea bateriilor interne ale organismului. Nimic nu este mai neplacut decat atunci cand corpul nu poate tine pasul cu mintea.

- Micronutrientul Q10 este cunoscut din terapia anti-imbatranire, dar poate face mult mai mult. Impreuna cu magneziul si L-carnitina, alimenteaza mitocondriile noastre, centralele energetice ale corpului nostru. Cu ajutorul lor, se creeaza ATP, energie pura.

Compozitie: Extract de sfecla rosie 200mg, Magneziu din (Dicitrat de tri-magneziu, carbonat de hidroxid de magneziu) 150mg 40%, Potasiu (clorura) 150mg 7.5%, L-Carnitina (tartrat) 136,4mg, Coenzima Q10 100mg, Extract de cacao 40mg.

Mod de administrare: Luati o capsula de doua ori pe zi cu 30 de minute inainte de activitate. Se recomanda o doza zilnica. Nu luati pe stomacul gol si nu depasiti doza zilnica recomandata.

Avertizari: A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina, la temperatura camerei, in ambalajul si in afara razei de actiune a copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata.

Forma de prezentare: 60 produse

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.02.2022