Perii biberoane

  (16)
Sortare dupa
  • Aceasta perie pentru curatarea biberoanelor a fost creata pentru utilizare atat pentru biberoanele cu gat ingust cat si pentru cele cu gat larg. Peria roz pentru biberoane Dr.Brown's se caracterizeaza printr-o combinatie de burete si peri care asigura o curatare usoara si eficienta a tuturor tipurilor de biberoane. La baza periei sunt fixate canale special create pentru curatarea tetinelor.
  • Peria Soft Touch curata eficient suprafata interioara a biberoanelor si vaselor pentru copii, contribuind pozitiv la igiena alimentara a copiilor inca de la nastere.
  • Aceasta perie pentru curatarea biberoanelor a fost creata pentru utilizare atat pentru biberoanele cu gat ingust cat si pentru cele cu gat larg. Peria albastra pentru biberoane Dr.Brown's se caracterizeaza printr-o combinatie de burete si peri care asigura o curatare usoara si eficienta a tuturor tipurilor de biberoane. La baza periei sunt fixate canale special create pentru curatarea tetinelor.
Perii biberoane

Perii biberoane

Unul dintre cele mai importante motive pentru care periile de biberoane sunt esentiale in igiena bebelusilor este prevenirea bolilor. Biberoanele pot adaposti bacterii si alte microorganisme care pot provoca bebelusului afectiuni ale stomacului si tractului intestinal. Curatarea adecvata cu ajutorul unei perii de curatat biberoane reduce semnificativ riscul de imbolnavire. Resturile de lapte sau de alta hrana care raman pe biberoane pot contamina nutritia bebelusului daca acestea nu sunt curatate corespunzator. Peria de spalat biberoane ajuta la indepartarea acestor reziduuri.

Diferite tipuri de perii de biberoane

Perii de biberoane sunt disponibili intr-o varietate de tipuri. Acestea pot fi clasificate in functie de materialele din care sunt realizate. Exista perii de biberoane din plastic (sunt mai ieftine si mai usor de gasit, dar pot fi mai putin durabile si pot zgaria biberoanele), silicon (sunt mai moi si mai flexibile, dar pot fi mai greu de curatat) si nailon (sunt rezistente si eficiente, dar pot fi mai aspre pentru biberoanele delicate). 

De asemenea, periile de biberoane pot fi clasificate si in functie de forma lor. Exista perii drepte (sunt usor de folosit) si perii curbate (pot curata mai bine zonele greu accesibile). 

Un alt aspect important de luat in considerare atunci cand alegem o perie de biberoane sunt caracteristicile suplimentare pe care le poate avea. Unele perii vin cu ventuze (poate sta in picioare pentru a se usca mai rapid). Altele au capete interschimbabile (pot fi inlocuite). Exista si perii cu manere ergonomice (ofera o prindere mai confortabila).