Suplimente alimentare

Magnezen Calm, 60 capsule, Herbagetica

Alege Cantitatea:

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

34,99 Lei

Pret / BUC: 34,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Magnezen Calm, 60 capsule, Herbagetica

652355306

Magnezen Calm este un produs unic pentru o stare zilnica de calm si „zen”. Formula sa concentrata include 300 mg/capsula de magneziu natural marin, complexul de 8 vitamina B si 3 plante cu efect adaptogen, de adaptare a organismului la stres: rhodiola, ashwagandha si schizandra.

Proprietati:

- Creste rezistenta organismului la stres, este un protector al sistemului nervos, sustine organismul in perioadele de oboseala si suprasolicitare fizica, psihica sau emotionala.

- Creste performantele cognitive la persoanele in varsta, sustine functiile sistemului nervos, muscular si imunitar si are efect adaptogen.

- Rhodiola reface echilibrul hormonal, creste rezistenta organismului la factorii de stres externi si are efect tonic pentru sistemul nervos, in special in perioadele suprasolicitate.

- Ashwagandha induce calmul la nivelul sistemului nervos fara a da stari de somnolenta. Echilibreaza starile emotionale, anxietatea si depresie, ajutand si la obtinerea unui somn odihnitor.

- Schizandra completeaza efectele adaptogene ale produsului Magnezen prin a stimula atentia, nivelul de concentrare si capacitatea de memorare, in special in perioadele de oboseala.

- Magnezen Calm este recomandat pentru persoanele care sunt frecvent expuse la stres, au dificultati de concentrare, migrene, dureri de cap sau oboseala constanta.

Compozitie: Magneziu natural marin standardizat cu 55% Magneziu - 300mg, Extract de Rhodiola rosea standardizat cu 3% Rozavine si 1% Salidrozide - 50mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita in vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale si aminoacizi - 40mg, Extract 8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera) standardizat cu 7 % Withanolide si 1% Alcaloizi - 30mg, Extract 4:1 de Schizandra (Schisandra chinensis) - 30mg, Extract 7:1 de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) standardizat cu 3.5% Vitexin - 25mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.10.2022