Magnezen Calm, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
19,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355305

Magnezen Calm este un produs unic pentru o stare zilnica de calm si „zen”. Formula sa concentrata include 300 mg/capsula de magneziu natural marin, complexul de 8 vitamina B si 3 plante cu efect adaptogen, de adaptare a organismului la stres: rhodiola, ashwagandha si schizandra.

Proprietati:

- Creste rezistenta organismului la stres, este un protector al sistemului nervos, sustine organismul in perioadele de oboseala si suprasolicitare fizica, psihica sau emotionala.

- Creste performantele cognitive la persoanele in varsta, sustine functiile sistemului nervos, muscular si imunitar si are efect adaptogen.

- Rhodiola reface echilibrul hormonal, creste rezistenta organismului la factorii de stres externi si are efect tonic pentru sistemul nervos, in special in perioadele suprasolicitate.

- Ashwagandha induce calmul la nivelul sistemului nervos fara a da stari de somnolenta. Echilibreaza starile emotionale, anxietatea si depresie, ajutand si la obtinerea unui somn odihnitor.

- Schizandra completeaza efectele adaptogene ale produsului Magnezen Calm prin a stimula atentia, nivelul de concentrare si capacitatea de memorare, in special in perioadele de oboseala.

- Magnezen Calm este recomandat pentru persoanele care sunt frecvent expuse la stres, au dificultati de concentrare, migrene, dureri de cap sau oboseala constanta.

Compozitie: Magneziu natural marin standardizat cu 55% Magneziu - 300mg, Extract de Rhodiola rosea standardizat cu 3% Rozavine si 1% Salidrozide - 50mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita in vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale si aminoacizi - 40mg, Extract 8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera) standardizat cu 7 % Withanolide si 1% Alcaloizi - 30mg, Extract 4:1 de Schizandra (Schisandra chinensis) - 30mg, Extract 7:1 de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) standardizat cu 3.5% Vitexin - 25mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Data ultimei actualizari 18.07.2021