Magnesium Marin 300, 20 fiole, Santarome Bio

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

81,99 Lei

Descriere si prospect: Magnesium Marin 300, 20 fiole, Santarome Bio

652370605

Magnesium Marin 300, Santarome un produs natural dedicat mentinerii sanatatii sistemului nervos si reducerea starilor de stres, epuizare, oboseala sau anxietate. Este un supliment alimentar 100% natural, special conceput pentru buna functionare a metabolismului energetic, sistemului muscular si osos, precum si mentinerea sanatatii psihice si reducerea oboselii.

Proprietati:

  • Sprijina sanatatea sistemului osos, datorita rolului pe care il are in procesul de absorbtie al calciului si sustine cresterea densitatii osoase;
  • Diminueaza starile de oboseala si de epuizare, sustinand astfel sanatatea sistemului nervos;
  • Regleaza melatonina, hormon responsabil de controlul si calitatea somnului;
  • Amelioreaza stresul oxidativ, prin neutralizarea efectelor nocive produse de radicalii liberi;
  • Imbunatateste flexibilitatea muschilor, a incheieturilor, nervilor si a ligamentelor, promovand in acest mod o buna mobilitate;
  • Mentine tensiunea arteriala la niveluri optime, oferind protectie la nivelul sistemului cardiovascular;

Ingrediente active: Magneziul este un mineral esential pentru sanatatea organismului si a sistemului nervos, prin asigurarea reglarii metabolismului energetic, a functiei musculare, precum si a tensiunii arteriale si nivelului de glicemie.

Mod de administrare: Se recomanda consumul 1 fiola pe zi, in timpul servirii mesei. In cazul carentei de magneziu in organism, se recomanda administrarea unei fiole, de 2-3 ori pe zi, in timpul meselor.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 de fiole

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 02.07.2022