Suplimente alimentare

MacuShield Chewable, 30 comprimate, EuroCaps

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

100,49 Lei

Pret / CPR: 100,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: MacuShield Chewable, 30 comprimate, EuroCaps

652371675

Formula unica MacuShield combina antioxidanti puternici ce ajuta in protejarea maculei impotriva potentialilor radicali liberi si a luminii albastre daunatoare.

Proprietati:

- Contine in mod exclusiv cei trei carotenoizi maculari: luteina, zeaxantina si mezo-zeaxantina intr-o capsula ce se ia o data pe zi sub forma unui supliment alimentar.

- Formula originala a fost imbogatita cu Vitamina B2 care ajuta la mentinerea functiei vizuale normale, iar potrivit cercetarilor, exista o corelatie intre consumul de surse de vitamina B2 si riscurile scazute de a dezvolta afectiuni oculare care apar odata cu inaintarea in varsta, studiile aratand ca deficienta de vitamina B2 creste riscul pentru unele probleme oculare.

- Suplimentarea cu toti cei trei antioxidanti ai ochiului (maculei) poate creste performanta vizuala cu pana la 30%, cu o singura capsula pe zi. Efectele pot fi resimtite inca din prima luna in multe cazuri, insa efectul maxim apare la 3 luni de la inceperea administrarii.

- Suplimentarea cu toti cei trei carotenoizi maculari iti va creste nivelul de pigment macular astfel incat ochii tai sa fie protejati de radicalii liberi si de lumina albastra daunatoare, in timp ce performanta vizuala va creste semnificativ.

Compozitie: Mezo-zeaxantina (10mg), luteina (10mg) si zeaxantina (2mg).

Mod de adminstrare: 1 comprimat pe zi.

Avertizari: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca inlocuitor al unei diete variate sau al unui stil de viata sanatos. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Consumul excesiv poate produce efecte laxative.

Forma de prezentare: 30 comprimate masticabile

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.06.2022