Suplimente alimentare

MacuShield, 30 capsule, EuroCaps

90,99 Lei

Pret / CPS: 3,03 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: MacuShield, 30 capsule, EuroCaps

652371676

MacuShield este un supliment alimentar care ajuta la sustinerea sanatatii maculare.

Proprietati:

Ingredientele din compozitia produsului (mezo-zeaxantina 10mg, luteina 10mg, zeaxantina 2mg) sunt carotenoide, produse de planta Galbenele. Formula combina antioxidanti puternici care protejeaza ochiul de efectele nocive ale radicalilor liberi si este special conceputa pentru a sprijini degenerescenta maculara.

Degenerescenta maculara provine de la carotenoizii pe care ii obtinem din dieta noastra (morcovi de peste), cum ar fi luteina zeaxantina si mezo-zeaxantina. Este de culoare galbena si absoarbe radiatiile daunatoare albastre.

Luteina si zeaxantina filtreaza si blocheaza radiatiile albastre cu pana la 90%. Acestea sunt, de asemenea, antioxidanti puternici si protejeaza ochiul prin neutralizarea radicalilor liberi.

Mezo-zeaxantina este a treia componenta a maculei si este situata in centru si se formeaza in macula prin transformarea luteinei. Nu face parte dintr-o dieta obisnuita, dar se gaseste in creveti si in diversi pesti, cum ar fi somonul. Este cel mai puternic dintre cele trei ingrediente in neutralizarea radicalilor liberi.

Compozitie: Mezo-zeaxantina (10mg), Luteina (10mg), Zeaxantina (2mg).

Mod de administrare: 1 capsula pe zi in timpul meselor.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.07.2022