Lotiune tonica depigmentanta Melabel Tonic, 60ml, Biotrade

Frumusete si ingrijire

In stoc

60.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Este indicat pentru depigmentarea petelor inchise la culoare ale pielii - efelide, pete dupa sarcina, lentigine senile.

Proprietati:
- exfoliaza fin stratul superficial de celule, reduce porii dilatati si regleaza secretia de sebum;
- blocheaza producerea in exces a pigmentului melanina, uniformizeaza tenul si stimuleaza regenerarea pielii;
- este solutia ideala pentru depigmentarea petelor postacnee, precum si pentru uniformizarea tenului pentru orice tip de piele;
- contine Acid Kojic intr-un cocktail de AHA si BHA;
- potrivita pentru depigmentarea: pistruilor, cicatricilor hipepigmentate, petelor solare, petelor cauzate de inaintarea in varsta, petelor cauzate de acnee, melasma, tenurilor cu culoare neuniforma.

Ingrediente active:
Acid Kojic 5% - blocheaza formarea in exces a pigmentului cutanat - melanina si are un rol important in egala lui distribuire in straturile celulare superficiale ale pielii.
Acid Glycolic 10% - exfoliaza straturile celulare superficiale, creste procesul de regenerare al pielii.
Acid Malic 2.5% - un efect exfoliant bland, stimuleaza regenerarea pielii, indeparteaza liniile fine si ridurile.
Acid Lactic 10% - un efect exfoliant bland, stimuleaza regenerarea pielii, indeparteaza liniile fine si ridurile.

Ingrediente:
AQUA, ALCOHOL, GLYCOLIC ACID, KOJIC ACID, MALIC ACID, LACTIC ACID, PARFUM, DISODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL.

Mod de utilizare:
Tonicul depigmentant Melabel se aplica cu un tampon de vata dimineata sau seara pe pielea in prealabil spalata bine cu apa si bine uscata. Se poate aplica pe toata fata sau doar pe zonele cu probleme, dar evitandu-se regiunile din jurul ochilor. Este potrivit si pe alte zone ale corpului precum decolteu, maini, spate etc.
Recomandam sa nu se utilizeze in acelasi timp cremele de albire Melabel si tonicul de albire Melabel.
Aplicati toate produsele din gama Melabel pe fata curata, spalata numai cu apa. Aceasta cerinta este obligatorie deoarece toate gelurile de curatare si lotiunile tonice au un pH diferit, ceea ce poate spori sau reduce efectul acidului continut. Se recomanda, de asemenea, sa se lase un interval de cel putin 30 de minute intre aplicarea diferitelor produse cosmetice si a produselor Melabel, deoarece acest lucru ar putea conduce la o reactie nedorita cu acizii si, prin urmare, sa accelereze sau sa neutralizeze efectul.

Precautii:
Atunci cand utilizati crema depigmentanta pentru noapte Melabel sau alte produse de albire, este obligatorie utilizarea in fiecare zi a protectiei solare cu factor inalt (SPF 50+), indiferent de anotimp. Aceasta va proteja pielea impotriva repigmentarii. In timpul aplicarii agentilor de albire, produsele care contin derivati ai vitaminei A (proretinol A, retioizi, etc.) nu trebuie utilizate. Orice tip de exfoliere mecanica, cum ar fi scruburile si alte produse similare, trebuie evitata. Nu se recomanda ca, cu o ora inainte sau dupa aplicarea produsului, sa se utilizeze un alt produs, deoarece acest lucru poate duce la o reactie nedorita cu acizii si poate accelera sau neutraliza efectul.
Daca apare senzatie de arsura, mancarime sau roseata intensa intrerupeti folosirea produsului. Daca aceste manifestari nu dispar in 3 zile consultati un medic dermatolog.

Forma de prezentare: Flacon 60ml

Data ultimei actualizari 12.12.2020