Lepicol pudra, 180 g, Protexin

Remedii naturiste

Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

33,29 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Lepicol pudra, 180 g, Protexin

5336501

Lepicol este un supliment alimentar bogat in fibre continand inulina si psyllium care contibuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal. Aceste doua ingrediente pot asigura impreuna doza zilnica de fibre recomandata. Cel de-al treilea ingredient cheie continut de Lepicol il constituie cele 5 culturi de bacterii vii prezente in mod natural in sistemul digestiv al unei persoane sanatoase. Fibrele reprezinta o componenta cheie a unei diete variate si echilibrate. Deoarece este bine tolerat, Lepicol poate fi folosit si in timpul tratamentului cu antibiotice, in calatorii pentru reglarea tranzitului intestinal, de catre vegetarieni, in timpul sarcinii si de catre copii. 

Fibrele de Psyllium provin din coaja semintelor de Plantago Ovata si absorb de 20 de ori mai mult lichid decat greutatea proprie. Acestea stimuleaza eliminarea resturilor din tubul digestiv. Inulina (prebiotic), extrasa din radacina de cicoare, contine fructo-oligozaharide, necesare dezvoltarii florei intestinale sanatoase. Culturile probiotice fac parte din flora normala a colonului si stimuleaza imunitatea, inhiba cresterea bacteriilor patogene.

Ingrediente:

Psyllium husks (plantago ovata/ispanghula), Inulina, Tulpini de bacterii vii (culturi probiotice) - Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus bulgaricus PXN 39.

Fiecare 5 g de Lepicol furnizeaza 3.7 g fibre.

Mod de administrare:

Utilizati Lepicol de doua ori pe zi cu cel putin 30 minute inainte de masa. A se agita inainte de folosire.

- Adulti - Luati 1-2 lingurite pline dizolvate in 250 ml apa sau suc o data sau de doua ori pe zi (5-10g). Consumati imediat dupa amestec, dupa care mai beti un pahar cu apa (250 ml).

Se recomanda inceperea cu o doza redusa care se poate apoi ajusta gradual in functie de nevoi.

- Copii - Jumatate din doza pentru adulti sub supravegherea adultilor. La copiii sub 11 ani, parintii ar trebui sa se adreseze medicului inainte de administrare.

- Sarcina - Lepicol se poate folosi si pe timpul sarcinii, dar se recomanda intotdeauna consultarea medicului curant inainte de administrarea oricarui supliment alimentar.

Recomandari:

Ingerarea de Lepicol fara lichid poate provoca inecare. Pentru fiecare lingurita, a se consuma intotdeauna un pahar de 250 ml de lichid.

Daca ati suferit recent interventii chirurgicale sau obstructii intestinale, consultati medicul inainte de a lua Lepicol.

Daca apar senzatii de disconfort dupa administrarea de Lepicol, reduceti doza sau opriti administrarea si adresati-va medicului.  

Atentionari:

A nu se depasi doza zilnica recomandata (10 g).

Lepicol nu altereaza capacitatea de a conduce sau manipula masini.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se pastra la loc intunecos si rece.

Lepicol nu inlocuieste un regim alimenta variat si echilibrat.

Poate contine urme de soia si lapte, care nu afecteaza persoanele cu intoleranta la lactoza. Podusul nu contine alte substante cu potential alergen.

Forma de prezentare:

Cutie cu 180 g pudra

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.