Lecitina Tripla 1200 mg, 90 capsule, GNC

Suplimente alimentare

Brand: GNC

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

135,45 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7519853

Lecitina este un lipid alcatuit din fosfolipide (componente principale ale lipidelor din membrane), cel mai mare continut este de fosfatidilcolina, dar include de asemenea si fosfatidilinozitol, fosfor si acid linoleic (Omega-6). Lecitina se gaseste in cea mai mare parte la nivelul ficatului si tesutului nervos (membranele celulare, invelisurile de protectie din jurul creierului si celulele nervoase) si in cantitati mai mici in sange si bila.

Colina din compozitia lecitinei ajuta la producerea de acetilcolina in corp, substanta ce actioneaza ca un mesager chimic la nivelul sistemului nervos (neurotransmitator), cu rol in transmiterea impulsurilor nervoase.

Colina este un membru al complexului de vitamine B si este clasificat ca un lipotropic sau un emulgator gras, folosita ca adjuvant in prevenirea depunerilor de colesterol, prevenirea si tratarea bolilor ce afecteaza creierul si sistemul nervos central (SNC), cum ar fi boala Parkinson si Alzheimer ( s-a constatat ca persoanele cu Alzheimer au un nivel scazut de acetilcolina in creier).

Inozitolul, asemanator colinei, ajuta la scaderea colesterolului si are efect benefic si asupra parului si pielii, previne eczemele si ajuta la redistribuirea tesutului gras din organism.

Proprietati:

  • Formula 100% naturala derivata din soia;
  • Formula concentrata, fiecare capsula contine 1200 mg de lecitina bogata in colina, furnizand 420 mg de fosfatidilcolina;
  • Nu contine: zahar, amidon, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti, sodiu, grau, gluten, porumb, lactate, fermenti;
  • Capsule gelatinoase moi (easy to swallow) - usor de inghitit.

Beneficii:

  • Previne bolile cardiovasculare;
  • Efect hepatoprotector;
  • Efect benefic asupra sistemului nervos;
  • Mentine elasticitatea si integritatea pielii.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, administrati una sau doua capsule gelatinoase zilnic, impreuna cu fiecare masa.

Produsul este un supliment si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Forma de prezentare: flacon cu 90 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 23.06.2021