Lapte praf fara lactoza SL, incepand de la nastere, 500 g, Humana

Brand: HUMANA

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

38,79 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7478379

Humana SL este o formula speciala, fara lapte, pentru sugari si copii mici, sensibili la proteinele din laptele de vaca si/sau lactoza. Humana SL poate fi utilizat ca sursa unica de hrana sau ca supliment alimentar pentru copii mici.

Cum functioneaza? Fara lapte: pe baza de proteine pure din soia de inalta calitate biologica. Fara adaos de lactoza: adecvat pentru tratamentul prin dieta a intolerantei la lactoza.

Nr. 1: Cea mai folosita formula SL din Germania - de peste 30 de ani.

Ingrediente:

Sirop din glucoza, uleiuri vegetale (de palmier, rapita, floarea soarelui), izolat din proteine din soia, saruri de calciu din acid ortofosforic, emulsificator: lecitina din soia, carbonat de calciu, clorura de potasiu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, carbonat de magneziu, vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, riboflavina, tiamina, vitamina A, vitamina B6, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), L-cistina, hidrogenotartrat de colina, clorura de sodiu, taurina, Ltriptofan, inositol, lactat feros, L-carnitina, oxid de zinc, sulfat cupric, iodat de potasiu, sulfat de mangan, molibdat de sodiu.

Mod de utilizare:

Simplu de preparat, respectati intocmai instructiunile de utilizare cand preparati formula speciala. Prepararea necorespunzatoare sau pastrarea biberonului pregatit o perioada mai lunga de timp poate duce la probleme de sanatate ca urmare a dezvoltarii bacteriilor nedorite. Pregatiti formula proaspata inainte de fiecare masa si administrati-o imediat copilului.

Important:

Raciti biberonul pana ajunge la temperatura potrivita (37°C) (exista riscul sa opariti copilul).

Nu utilizati formula ramasa.

Spalati bine biberonul, tetina si inelul adaptor.

Nu incalziti formula la microunde (exista riscul sa opariti copilul). Inchideti bine punga dupa ce ati scos formula din aceasta, depozitati la loc racoros si uscat si consumati in urmatoarele 3 saptamani.

Fierbeti cantitatea necesara de apa si lasati-o la racit pana ajunge la o temperatura de 70°C (sau incalziti Humana Apa pentru sugari pana ajunge la o temperatura de 70°C). Turnati aproximativ jumatate din cantitatea de apa necesara intr-un biberon spalat bine. Umpleti lingura dozatoare Humana si indepartati surplusul cu un cutit sau ceva similar. Puneti cantitatea necesara de formula speciala in biberon. Inchideti biberonul si agitati bine imediat. Adaugati cantitatea de apa ramasa si agitati bine biberonul inca o data.

Atentie: biberonul este incins, protejati-va mainile (folositi o carpa). Raciti formula speciala pana ajunge la temperatura potrivita: in baie de apa sau sub jet rece de la robinet (aprox. 5-7 minute). Agitati inca o data biberonul, fixati tetina si verificati daca formula are temperatura potrivita (37°C). Copilul nu trebuie sa se afle in apropierea dumneavoastra cand pregatiti biberonul (exista riscul sa-l opariti). Utilizati numai lingura dozatoare (contine aprox. 4,5 g). Fiecare bebelus este diferit. Cantitatile recomandate sunt numai orientative si pot diferi in functie de nevoile fiecarui copil.

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: 500 g