Mama si copilul

Lapte praf formula noua Combiotic Junior 4, 500g, Hipp

Brand: HIPP
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
45,49 Lei

Pret / BUC: 45,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf formula noua Combiotic Junior 4, 500g, Hipp

652368138

HiPP 4 JUNIOR Combiotic® a fost conceput pentru copiii cu varste peste 2 ani si este destinat pentru a fi baut dintr-o canita.

Ingrediente: Lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale, (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), galacto-oligozaharide din lactoza, citrat de potasiu, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, saruri de calciu ale acidului citric, sulfat de magneziu, ulei de peste, vitamina C (L-ascorbat de sodiu), sulfat de zinc, sulfat feros, stabilizator acid lactic, culturi naturale ale acidului lactic (Limosilactobacillus fermentum hereditum®1), vitamina B2 (riboflavina), vitamina A (acetat de retinil), iodat de potasiu, Metafolin® (calciu-L-metilfolat), D-biotina, vitamina D (colecalciferol), vitamina B12 (cianocobalamina). Limosilactobacillus fermentum CECT5716 ulei de palmier, din culturi sustenabile, certificate de organisme de control independente.

Mod de utilizare: Fierbeti apa proaspata si lasati-o sa se raceasca pana la 40 - 50 °C. Turnati cantitatea necesara de apa (calda sau rece). Umpleti masura dozatoare din pachet si inlaturati surplusul. Adaugati cantitatea necesara de pudra, peste apa, in canita. Amestecati si, daca este necesar, verifi cati daca s-a racit pana la temperatura optima de baut (aproximativ 37 °C).

Precautii: Conceput pentru copiii cu varste peste 2 ani.

Forma de prezentare: 500g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.08.2022