Lapte praf Organic Combiotic 2, lapte de continuare, incepand de la 6 luni, 300 g, HiPP

Mama si copilul

In stoc

25.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Laptele de continuare HiPP 2 Combiotic pentru sugari este recomandat incepand de la 6 luni. Calitate organica. Imbogatit cu Probiotik si Praebiotik. Imbogatit cu acizi grasi Omega 3 din ingrediente naturale, importanti pentru dezvoltarea celulelor nervoase. Imbogatit cu toate vitaminele si mineralele necesare cresterii, obtinute din surse naturale. Satios si usor de digerat. Normalizeaza scaunul.

Beneficii:

Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Galacto-oligozaharide din lactoza. Vitaminele A, C si D - sprijina un sistem imunitar sanatos. Usor de digerat, confera o satietate corespunzatoare varstei. Omega-3 – importanti pentru creier si celulele nervoase_x000D_ Fara organisme modificate genetic (conform Regulamentului CE privind Agricultura Ecologica).

Ingrediente:

Lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier din culturi sustenabile, certificate de catre organisme de control independente, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), produs din zer, galacto-oligozaharide din lactoza, carbonat de calciu, vitamina C, clorura de potasiu, L-triptofan, clorura de calciu, sulfat feros, stabilizator acid lactic, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus fermentum hereditum®1), vitamina E, vitamina A, niacina, oxid de zinc, acid pantotenic, sulfat de cupru, vitamina K, vitamina B1, vitamina B6, sulfat de mangan, acid folic, biotina, iodat de potasiu, vitamina B2, selenat de sodiu, vitamina D, vitamina B12.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare:

300 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.

Data ultimei actualizari 10.09.2020