Lapte praf Combiotic 2+, 600g, HiPP

Mama si copilul

Brand: HIPP

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

39,13 Lei

Descriere si prospect: Lapte praf Combiotic 2+, 600g, HiPP

7516921

Laptele praf Combiotic 2+ reprezinta o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu vitamine si minerale importante (de exemplu fier, calciu, iod si mai multa vitamina D). Cu ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectate, si o combinatie unica de fibre prebiotice, culturi naturale probiotice ale acidului lactic (originar izolate din laptele matern) si acizi grasi Omega 3. Fara gluten.

Ingrediente: Lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier din culturi sustenabile, certificate de catre organisme de control independente, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), galacto-oligozaharide din lactoza, citrat de potasiu, ortofosfat de calciu, citrat de calciu, sulfat de magneziu, vitamina C, sulfat feros, stabilizator acid lactic, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus fermentum hereditum® CECT5716), vitamina A, vitamina E, vitamina B2, iodat de potasiu, biotina, vitamina D, vitamina B12. Fara gluten.

Mod de utilizare: Laptele de crestere este potrivit pentru copii, incepand cu varsta de 2 ani, ca bautura la micul dejun, cu cereale, inainte de culcare sau, pur si simplu, intre mese.

Forma de prezentare: 600g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 02.06.2021