Suplimente alimentare

Lactiferon, 30 capsule, Meditrina Pharmaceuticals

42,49 Lei

Pret / CPS: 1,42 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lactiferon, 30 capsule, Meditrina Pharmaceuticals

7503382

Este un supliment alimentar pe baza de lactoferina, o glicoproteina extrasa din laptele de vaca cu numeroase functii biologice in organism, cu importante proprietati de chelare ale fierului, care se regaseste in mod natural la nivelul secretiilor aparatului respirator si este o componenta esentiala a imunitatii innascute.

Fiecare capsula contine Lactoferina 100 mg/g, o glicoproteina din familia transferinelor care, datorita proprietatii de legare ale fierului si a interactiunii cu diferiti receptori specifici prezenti pe membrana numeroaselor celule, poate influenta atat activitatea celulelor imune, cat si sinteza de mediatori proinflamatori.

Lactoferina este prezenta in special in colostrul matern si in numeroase formule de lapte pentru sugari, fiind incadrata de catre FDA si EFSA ca substanta GRAS (Generally Recognized as Safe).

Poate contribui in preventia deficitului de fier, in special in primul trimestru de sarcina.

Poate contribui la stimularea imunitatii si la reducerea inflamatiei in caz de infectii virale sau bacteriene.

Ingrediente: Fiecare capsula continue: Agenti de ingrosare: celuloza microcristalina. Lactiferona (continue LAPTE si derivati din lapte, inclusive LACTOZA). Agenti antiaglomerare: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu. Capsule gastrorezistente “0”. Capsulele sunt gastrorezistente pentru a elibera lactiferrina in intestin.

Mod de utilizare: 1-2 capsule pe zi, in primele 15 minute de dupa masa principala a zilei.

Precautii:

Contine lactoferrina, o proteina izolata din laptele de vaca, a nu se administra in caz de intoleranta la lactoza.

Produsul este un supliment alimentar si nu poate inlocui o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: 30 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.09.2020