Lactiferon tratamentul deficitului de fier in sarcina, 30 comprimate, Solartium

Suplimente alimentare

In stoc
37,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lactiferon tratamentul deficitului de fier in sarcina, 30 comprimate, Solartium

7503382

Lactiferon previne si trateaza deficitul de fier sau anemia feripriva usoara si moderata. Lactiferon nu contine fier.
Lactiferon creste semnificativ numarul celulelor rosii din sange, hemoglobina, feritina si fierul seric total, dupa 30 de zile de administrare.

Compozitie:
LACTIFERON contine 100 mg lactoferina/ caps., o proteina care apartine familiei transferinei si se caracterizeaza printr-o inalta capacitatea de captare a ionilor de fier din organism.
Lactoferina este prezenta in cantitate mare in colostru si intr-o cantitate mai mica in laptele mamiferelor. Lactoferina joaca un rol important in secretia anumitor fluide corporale precum ar fi saliva, lacrimile, secretiile nazale, cele vaginale si alte secretii ale mucoaselor.
Lactoferina este considerata o componenta fundamentala a sistemului imunitar innascut ce ofera protectie mucoasei impotriva infectiilor, prin inhibarea directa a microorganismelor patogene (virusuri, bacterii si ciuperci) si prin reglarea raspunsurilor imune sistemice.
Lactoferina are totodata proprietati anti-inflamatorii.

Mod de administrare: 1 capsula de 100mg Lactiferon x 2 ori pe zi (echivalent a 200 mg de lactoferina/zi), cu cel putin 1 ora inainte sau dupa masa.

Reactii adverse:
Administrarea a 200 mg pe zi de Lactiferon s-a demonstrat a fi bine tolerata. Studiile clinice efectuate pe pacientele gravide cu deficit de fier nu au raportat reactii adverse in urma administrarii de Lactiferon.

Fiecare capsula contine 100 mg de Lactoferina liofilizata extrasa din lapte de vaca.

Forma de prezentare: cutie cu 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.09.2020