L-Arginine, 30 tablete, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

42,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: L-Arginine, 30 tablete, Secom

7477235

Contribuie la protectia functiilor hepatice, cardiovasculare si renale.

Proprietati:

Arginina este un aminoacid esential la copii (nu poate fi produs in organism si se obtine exclusiv prin aport extern), iar in cazul adultilor este un aminoacid semiesential (poate fi produs in organism, dar in cantitate insuficienta si necesita si aport exogen), sustinerea functiilor hepatice, cardiovasculare si renale, reducerea toxicitatii cerebrale a amoniacului: reducerea nivelului amoniacului si al celorlalti derivati toxici de azot din organism prin metabolizarea lor hepatica in uree, mai putin toxica- sustinerea eliberarii hormonului de crestere ce stimuleaza, in copilarie cresterea, iar la maturitate regenerarea si refacerea tesuturilor, formarea oxidului nitric care dilata, relaxeaza si mentine elasticitatea vaselor sangvine cu efect pozitiv in: reglarea nivelului tensiunii arteriale, imbunatatirea circulatiei periferice, oxigenarea muschiului cardiac, reducerea disfunctiei endoteliale, reduce progresia placii de colesterol, oxidarea LDL-colesterolului si reduce agregarea plachetara, imbunatatirea calitatii lichidului seminal si reducerea disfunctiei erectile, stimularea metabolismului energetic al celulei musculare prin participarea la sinteza hepatica a creatinei cu rol in contractia musculara.

 

Compozitie per capsula: 1000 mg L-Arginina.

Mod de utilizare: 1 tableta / zi inainte de masa sau conform recomandarii medicului de specialitate.

Indicatii:

Este recomandat ca protector hepatic, antioxidant, detoxifiant, imunostimulator (stimuleaza producerea de limfocite T) , hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, reduce infertilitatea feminina si masculina, imbunatateste circulatia periferica, ajuta la refacerea tesuturilor ( in arsuri, interventii chirurgicale), protector cardiovascular, adjuvant in Terapia antitumorala.

Contraindicatii: NU se administreaza in herpes, schizofrenie, gigantism, copii mici, femei insarcinate sau care alapteaza.

Efecte secundare: nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Forma de prezentare: 30 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022