Kreon 25000, 20 capsule, Mylan

Medicamente fara reteta

Brand: MYLAN
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

44,00 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Kreon 25000, 20 capsule, Mylan

7520287

Kreon 25000 este un supliment concentrat de enzime pancreatice, folosit de pacienti al caror organism nu produce suficiente enzime care sa digere alimentele. Granulele de Kreon 25000 contin un amestec de enzime naturale necesare pentru digerarea alimentelor. Enzimele sunt extrase din pancreasul de porc. 

Compozitie:

Capsula de Kreon 25000 contine 300 mg pancreatina, sub forma de minimicrosfere acoperite cu invelis rezistent la aciditatea gastrica, in care se gasesc enzimele in urmatoarele concentratii: Lipaza/ 25 000 Amilaza/ 18 000 Proteaza/ 1 000. Alte enzime sunt prezente in cantitati mici.

Mod de administrare:

Se recomanda administrarea unei capsule in timpul meselor. Daca medicul va recomanda sa cresteti numarul de capsule, aceasta trebuie facuta lent. Daca in continuare aveti scaune grase sau dureri abdominale contactati medicul. Puteti sa administrati capsulele intregi sau daca preferati puteti sa deschideti capsulele si sa amestecati granulele cu alimente moi. Daca amestecati granulele cu alimentele moi, este important sa inghititi amestecul fara a-l mesteca. Pe toata durata administrarii medicamentului, consumati 2-3 litri de lichid zilnic.

Contraindicatii:

Persoane alergice la carne de porc sau alte produse din porc; pancreatita acuta; femei insarcinate. In aceste cazuti nu utilizati medicamentul si trebuie sa va adresati medicului sau farmacistului.

Forma de prezentare: cutie cu 20 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.07.2020