Kistinox Forte, 20 comprimate, Laborest

Suplimente alimentare

In stoc
62,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7533376

 Kistinox Forte este un supliment alimentar cu extract de Merisor - Canadian ( standardizat la 80% proantocianidine /72mg pe comprimat), Noxamicina" (un compus din flavonoide selectate, extrase din propolis, obtinut printr-o metoda de extractie care face ca moleculele sa fie libere de impuritati si cu mare biodisponibilitate) si D-MANOZA (un polizaharid extras din lemn de Zada si de Mesteacan, slab metabolizat in ficat si /sau in alte organe, care ajunge la rinichi si este eliminat prin tractul urinar unde ajunge la concentratii ridicate. Merisorul este destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea diurezei.

Mod de utilizare: cate un comprimat de 2 ori pe zi, eel putin o saptamana pe luna, apoi cate 1 comprimat pe zi, timp de 2 saptamani, pentru urmatoarele luni. Recomandam in timpul curei un consum de apa de 1,5 - 2 litri pe zi, iar utilizarea produsului sa fie dupa urinare (cu vezica urinara goala). Kistinox Forte poate fi administrat si la persoane cu intoleranta sau sensibilitate la gluten.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina indirecta a soarelui. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Forma de prezentare: 20 comprimate.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.