Suplimente alimentare

Kiromin, 30 plicuri, Althea Life Science

123,99 Lei

Pret / PLICURI: 123,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Kiromin, 30 plicuri, Althea Life Science

652383084

KIROMIN® ZERO este un supliment alimentar care contine Mio-inozitol, D-chiro-inozitol, acid folic si mangan, care poate contribui la reglarea echilibrului metabolic si hormonal al femeilor.

Inozitolul este un polialcool ciclic. In natura exista mai multe forme (izomeri) de inozitol, dintre care cele mai importante sunt Mio-inozitolul si D-chiro-inozitolul.

Sursele alimentare de D-chiro-inozitol sunt destul de rare, iar in organismul nostru D-chiro-inozitolul poate fi obtinut prin conversia Mio-inozitolului in prezenta enzimei epimeraza.

Epimeraza asigura prezenta in tesuturile corpului a raportului optim Mio-inozitol/D-chiro-inozitol. Cei doi izomeri actioneaza ca mesageri secundari ai insulinei, regland si contribuind in diferite moduri la metabolismul corect al glucozei.

Acidul folic poate contribui la: cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, sinteza normala a aminoacizilor, buna functionare a hematopoiezei, metabolismul normal al homocisteinei, mentinerea sanatatii psihice, functionarea normala a sistemului imunitar, reducerea oboselii si extenuarii, si la procesul de diviziune celulara.

Manganul poate contribui la: metabolismul energetic normal, mentinerea sanatatii sistemului osos, formarea normala a tesuturilor conjunctive si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Mio-inozitol 2000 mg; D-chiro-inozitol 400 mg; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; pidolat de mangan 60 mg (mangan 10 mg); acid folic/acid pteroilmonoglutamic 400 mcg.

Mod de administrare: Se administreaza oral, 1 plic pe zi, de preferat inainte de masa si inainte de cafea. Se dizolva continutul plicului intr-un pahar cu apa (200 ml) si se bea imediat.

Precautii:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata, si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: 30 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.