Kebene Pro Baby picaturi, 20ml, Terapia

Mama si copilul

Brand: KEBENE
In stoc
24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Kebene Pro Baby picaturi, 20ml, Terapia

7520562

Kebene Pro Baby este un dispozitiv medical indicat in tratamentul tulburarilor dispeptice, meteorismului gastrointestinal, aerofagiei si colicilor gazoase la sugari si copii. Poate fi indicat de asemenea la adulti.

Ca urmare a asocierii dintre simeticona si un probiotic, functia suspensiei instant de Kebene Pro Baby consta in protejarea si regenerarea barierei biologice intestinale (flora intenstinala) reducand, in acelasi timp, tensiunea superficiala a bulelor de aer la nivel gastric, facilitand astfel eliminarea simptomelor mentionate mai sus.

Compozitie: Simeticona, Saccharomyces Boulardii, maltodextrine, benzoat de sodiu; zaharina sodica, aroma de capsuni.

Mod de administrare:

Doza unica: 20 picaturi care contin 40mg simeticona.

Adulti: 20-40 picaturi, eventual diluate intr-un lichid, de preferinta dupa mese, de 2-4 ori pe zi sau conform recomandarii medicului.

Copii: 20 picaturi, eventual diluate intr-un lichid, de preferinta dupa mese, de 1-3 ori pe zi sau conform recomandarii medicului.

Sugari: 20 picaturi, eventual diluate intr-un lichid, de preferinta dupa mese, de 1-2 ori pe zi sau conform recomandarii medicului.

Precautii:

A se inchide bine flaconul dupa utilizare.

A se nota data reconstituirii pe partea laterala a cutiei, in spstiul prevazut.

A se agita bine inainte de a utiliza produsul, pentru a obtine o suspensie omogena.

Suspensie instant: pentru a se asigura stabilitatea maxima si calitatea produsului, pulberea de Saccharomyces Boulardii se pastreaza in mediu protejat, in interiorul plicului si se dilueaza in lichidul de simeticona numai in momentul utilizarii produsului pentru prima data.

Forma de prezentare: 20ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2022