Kebene Forte 80mg, 25 capsule, Terapia

Suplimente alimentare

Brand: KEBENE
In stoc
13,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Kebene Forte 80mg, 25 capsule, Terapia

7515363

Kebene Forte amelioreaza balonarea gastrica, dar si balonarea intestinala (meteorism), prevenind flatulenta. Kebene Forte contine simeticona, ingredient cu efect antispumant si de absorbtie a gazului, eficient impotriva balonarii.

Caracteristici:

  • Ameliorarea simptomelor de exces de gaz acumulat in stomac si intestine ca rezultat al fermentatiei intestinale in timpul  proceselor metabolice. Simptomele includ: senzatia de plenitudine, flatulenta, eructatii.
  • Kebene Forte poate fi utilizat inainte de diagnosticul imagistic al cavitatii abdominale, cum sunt: raze X, ecografie si examen endoscopic.

Compozitie: o capsula gelatinoasa moale contine simeticona 80 mg.

Mod de administrare: 1 capsula de 3-4 ori pe zi. inainte de examinarea diagnostica 1 capsula de 3 ori pe zi, in ziua de examinare 2 capsule pe stomacul gol. Capsulele se inghit intregi, cu un pahar cu apa.

Forma de prezentare: o cutie cu 25 de capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2022