Kebene Extra 240 mg, 30 capsule, Terapia

Suplimente alimentare

Brand: KEBENE
In stoc
18,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Kebene Extra 240 mg, 30 capsule, Terapia

7515364

Kebene Extra amelioreaza balonarea gastrica, dar si flatulenta severa. Kebene Extra contine o doza mare de simeticona (ingredient intalnit in medicamentele impotriva balonarii), care creste eficienta produsului. Diminueaza durerea si crampele, iar capsula gelatinoasa elibereaza substanta activa in mediul gastric pentru un efect rapid. 

Proprietati:

  • Ameliorarea simptomelor de exces de gaz acumulat in stomac si intestine ca rezultat al fermentatiei intestinale in timpul proceselor metabolice.
  • Trateaza simptomele ce includ: senzatie de plenitudine, flatulenta severa, eructatii.
  • Kebene Extra poate fi utilizat inainte de diagnosticul imagistic al cavitatii abdominale, cum sunt: raze X,  examen endoscopic.

Compozitie: o capsula gelatinoasa moale contine simeticona 240 mg.

Mod de administrare: 1 capsula de 2-3 ori pe zi. inainte de examinarea diagnostica 1 capsula seara, in ziua de examinare 1 capsula pe stomacul gol. Capsulele se inghit intregi, cu un pahar cu apa.

Forma de prezentare: cutie cu 30 de capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2022