Isla Mint, 30 tablete de supt, Engelhard Arzneimittel

Suplimente alimentare

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Isla Mint, 30 tablete de supt, Engelhard Arzneimittel

2178844

Isla Mint calmeaza tusea si raguseala, iar componentele produsului acopera mucoasa bucala si faringiana ca un balsam. Raguseala, senzatia de disconfort la nivelul gatului, tusea uscata si iritativa sunt printre cele mai frecvente suferinte cu care ne confruntam in sezonul rece. Vestea buna este ca acestea pot fi calmate rapid si eficient cu ajutorul unei plante legendare: muschiul islandez – supranumit in medicina populara si „muschiul plamanilor” sau „muschiul febrei”.

Acest lichen rezistent din tinuturile nordice contine substante active care acopera cavitatea bucala si faringiana ca un balsam binefacator. Aflati in continuare de ce apar iritatii la nivelul gatului si cum pot fi calmate in mod bland si natural.

Mod de administrare:

In functie de necesitate, adultii si copiii peste 4 ani sug 1 - 2 tablete de mai multe ori pe zi.

Compozitie:

• Ingrediente/1 tableta de supt: 80 mg extract apos din muschi islandez (0.4 - 0.8:1).
• Alte ingrediente: Guma arabica, sorbitol, parafina lichida, aspartam, complexe cu cupru ale clorofilelor (colorant E141), ulei de menta, apa purificata.
• O tableta de supt contine indulcitori sorbitol (392 mg) = 0.031 unitati de paine.

Forma de prezentare: 30 tablete de supt.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.12.2022