Isla Cassis, 30 tablete de supt, Engelhard Arzneimittel

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

14,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

5344791

Isla Cassis calmeaza tusea iritativa si raguseala.

Componentele produsului Isla Cassis® acopera mucoasa bucala si faringiana ca un balsam. Astfel mucoasa este protejata de agresiunile ulterioare.

Mucoasa iritata de:  tuse si raguseala, solicitarea excesiva a corzilor vocale, aerul uscat din incaperi. Respiratia nazala deficitara se reface rapid.

Cand nu aveti voie sa administrati Isla-Cassis?

Nu aveti voie sa administrati Isla-Cassis® in caz de hipersensibilitate la oricare din componentele sale.

Cand trebuie sa fiti atenti la administrarea Isla-Cassis® ?

Consultati intai medicul, inaintea administrarii Isla-Cassis®, in special daca nu tolerati substante precum zaharurile si indulcitorii.

Se administreaza In functie de necesitate, se sug 1 – 2 tablete de supt de mai multe ori pe zi .Atentionare pentru diabetici: 1 tableta de supt contine 397 mg indulcitor = 0,033 unitati de paine.

Se folosesc la nevoie, tabletele de supt Isla-Cassis® pot fi administrate pentru o perioada mai lunga de timp. Daca dupa 10 zile de tratament nu ati observat nici o imbunatatire a starii dumneavoastra, consultati medicul sau farmacistul.

Compozitie: O tableta contine 112 mg sorbitol ( indulcitor) si 285 mg maltitol = 0,033 unitati de paine.

Ingrediente:1 tableta de supt contine 80 mg extract apos din muschi islandez ( 0,4 – 0,8 : 1).

Alte ingrediente: Acid ascorbic (vitamina C), sorbitol, guma arabica, maltitol, acid citric acesulfam K, extract din coacaze negre, aroma de coacaze negre, parafina lichida, apa purificat.

Forma de prezentare: 30 comprimate.