Suplimente alimentare

Simbiotic, 10 capsule, Impruvis

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
20,49 Lei

Pret / CPS: 2,05 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Simbiotic, 10 capsule, Impruvis

7520665

Maxima protectie gastro-intestinala. Impruvis este un simbiotic inovator, care contine o combinatie atent selectionata de tulpini probiotice si fructo-oligozaharide prebiotice scFOS pentru a coloniza intreg tractul intestinal.

Proprietati:

  • Au o aderenta excelenta la peretii intestinali, producand bacteriocine care care inhiba o serie de bacterii patogene, stimuland multiplicarea bacteriilor benefice si restaurarea florei intestinale normale.
  • Ajuta la refacerea florei intestinale afectata de consumul de antibiotice.
  • Favorizeaza un tranzit intestinal normal: ajuta la combaterea tranzitului intestinal intarziat sau accelerat.
  • Stimuleaza dezvoltarea sistemului imunitar. Formula simbiotica cu prebiotic scFOS: Fructo-oligozaharidele cu catena scurta (scFOS) sunt fibre non-digerabile care stimuleaza dezvoltarea de lactobacilli si bifidobacterii in intestin, dar nu si de bacterii patogene, astfel incat actiunea tulpinilor probiotice este imbunatatita semnificativ. In mod particular, fructo-oligozaharidele cu catena scurta (scFOS) stimuleaza proliferarea bifidobacteriilor fecale si reduc riscul aparitiei tulburarilor gastro-digestive.
  • Capsulele Impruvis sunt protejate enteric prin tehnologia inovatoare ProTarget, prin care se aplica un film protector matriceal. Filmul ramane intact la contactul cu pH-ul scazut al acidului gastric, trecand in siguranta prin stomac. Cand ajunge in intestin, la contactul cu un pH de aproximativ 6.8, filmul se dizolva, eliberand de 10.000 ori mai multe bacterii benefice vii in intestin decat capsulele neprotejate.

Ingrediente: 1 capsula contine - agenti de incarcare: amidon din porumb, amidon pregelatinizat din porumb; capsula: hipromeloza, selac, dioxid de titan, acid alginic, guma de roscove, ulei de masline; scFOS/fructo-oligozaharide cu catena scurta; pulbere de Lactobacillus acidophilus LA-14, pulbere de Bifidobacterium longum BB536; agent de ingrosare: guma gellan; agent antiaglomerant: stearat de magneziu; pulbere de Lactobacillus rhamnosus PB01; corector de aciditate: trietil citrat.

Mod de utilizare: 

Pentru adulti si copii cu varsta de peste 6 ani: 2 capsule / zi (una dimineata si una seara), cu o cantitate suficienta de lichid.

In cazul folosirii de antibiotice in paralel, se recomanda administrarea capsulelor Impruvis cu 2 - 3 ore inainte sau la 2 - 3 ore dupa tratamentul cu antibiotic.

Administrarea trebuie sa continue timp de 5 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotic.

Forma de prezentare: 10 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.04.2021