Immunity, 60 capsule, Organic India

Suplimente alimentare

In stoc
58,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Immunity, 60 capsule, Organic India

7524813

Organic India Immunity, Imunomodulator Natural este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice.
Organic India Immunity, Imunomodulator Natural confera un raspuns imun puternic la infectii, la actiunea radicalilor liberi, a toxinelor si a stresului. Stimuleaza functiile sistemului imunitar, revitalizeaza organismul si sustine procesele naturale de detoxifiere. Bogat in antioxidanti, Organic India Immunity, Imunomodulator Natural combate stresul, sustine functiile ficatului si intareste sistemul imunitar.

Beneficii:
- Stimuleaza natural sistemul imunitar
- Intareste raspunsul imun in cazul infectiilor, dar si la actiunea radicalilor liberi, a toxinelor si a stresului
- Accelereaza recuperarea in cazul racelilor, gripelor si infectiilor tractului respirator
- Revitalizeaza organismul
- Sustine procesul natural de detoxifiere
- Combate stresul
- Sustine functionarea optima a ficatului

Ingrediente:
- Rizomi si radacini de Katuki (Picrorhiza kurroa) 165mg
- Frunze de Tulsi Vana (Ocimum gratissium) 55mg
- Frunze de Tulsi Krishna (Ocimum sanctum) 55mg
Alte ingrediente: capsule vegetale
In India, Tulsi (cunoscut si sub denumirea de Busuioc Sfant) este considerat ,,Regina Plantelor Medicinale" si este venerat ca planta sacra, cu putere vindecatoare. Tulsi este cultivat in mod traditional intr-un vas de lut in orice casa sau gradina, iar beneficiile sale pentru sanatate sunt in mod repetat amintite in manuscrise Indiene vechi de pana la 5.000 de ani.
Cercetarile moderne au clasificat Tulsi ca planta adaptogena sau planta ce sustine sistemul imunitar si indeparteaza efectele negative ale stresului sianxietatii, creste vitalitatea si rezistenta organismului, este energizant, bogat in antioxidanti, sprijina digestia, incetineste procesele de imbatranire a organismului, regleaza metabolismul, sustine procesele naturale de detoxifiere, mentine sanatatea tractului respirator, are proprietati antiinflamatorii. Vana Tulsi este un tip de Tulsi salbatic, foarte bogat in eugenol, un adaptogen puternic.
Katuki este o planta relativ rar intalnita in natura, dar foarte apreciata in medicina ayurvedica pentru proprietatile sale benefice pentru sanatate in general si pentru ficat in mod special - sustine functiile si procesele naturale de detoxifiere ale ficatului, protejeaza ficatul impotriva efectelor nocive alemedicamentelor si ale altor toxine. Katuki are actiune antioxidanta, imunomodulatoare, antiinflamatoare, hepatoprotectoare si antivirala.

Mod de administrare:
Recomandare pentru cele mai bune rezultate:
- Cate 1-2 capsule de 2 ori pe zi, in timpul meselor, pentru cel putin 3 luni.
Sigur pentru folosire indelungata.
Vegan - Vegetarian - Fara gluten

Precautii:
Nu folositi daca alaptati sau sunteti insarcinata fara consultarea medicului.
Suplimentele alimentare sunt menite sa suplimenteze dieta si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata.

Forma de prezentare: Flacon 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.10.2022