Suplimente alimentare

Hypromeloza-P, 10 ml, Unimed Pharma

16,99 Lei

Pret / FL: 16,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hypromeloza-P, 10 ml, Unimed Pharma

5349623

Hypromeloza picaturi este indicat pentru ameliorarea simptomelor asociate sindromului ochiului obosit si uscat, eroziunilor corneene minore, pentru ameliorarea senzatiilor neplacute ale ochiului iritat de vant, praf, fum, atmosferei contaminate, lentilelor de contact precum si oboselii ochilor datorita cititului prelungit, conducerii autovehiculelor, privitul ecranului TV sau PC. Hidroxipropilmetilceluloza umezeste ochiul, dezinfecteaza si creeaza un film protector la suprafata. Pantenolul (vitamina B5) contribuie la regenerarea celulelor de la suprafata corneei si are efect calmant. Induce relaxare rapida in cazul iritatiilor minore ale ochiului de origine non-infectioasa. Prezenta dexpantenolului (grupul B de vitamine) contribuie la regenerarea rapida a celulelor la suprafata corneei (epitelizare). Prezenta vitaminei B5  joaca un rol important in regenerarea epiteliala.

Hypromeloza-P este utilizata ca tratament adjuvant in cazul insuficientei lacrimale si la recomandarea medicului, in sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivitis sicca), de ex. sindromul Sjgren. Hypromeloza-P este indicata adultilor, adolescentilor, copiilor, femeilor gravide si mamelor ce alapteaza. 

Ingrediente:

- hidroxipropilmetilceluloza (hipromeloza), vitamina B5 (Pantenol), excipienti: dexpantenol, clorura de benzalconiu, clorura de sodiu, edetat disodic, apa pentru preparate injectabile.

Mod de administrare:

- se efectueaza in mod individual; 1-2 picaturi de 2-3 ori pe zi sunt aplicate in sacul conjunctival. Daca este necesar,este posibila aplicarea a cate 1-2 picaturi la fiecare ora.

Forma de prezentare: flacon cu 10 ml solutie oftalmica        

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.10.2022