Suplimente alimentare

Hyatisol picaturi nazale, 10 ml, Tis Farmaceutic

6,49 Lei

Pret / BUC: 6,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hyatisol picaturi nazale, 10 ml, Tis Farmaceutic

7487821

Proprietati:

  • Solutie pentru instilatii nazale, cu hialuronat de sodiu, un polimer natural care se gaseste in mod normal in organismul uman.
  • Datorita compozitiei, HYATISOL hidrateaza si imbunatateste functia cililor celulari, pastreaza integritatea, elasticitatea si umiditatea mucoasei nazale.
  • HYATISOL este compatibil cu mucoasa nazala, fiind o solutie izotonica, cu un pH apropiat de cel fiziologic. Produsul poate fi utilizat fara efecte nedorite asupra pacientilor, fiind lipsit de toxicitate.

Ingrediente: Hialuronat de sodiu si excipienti.

 

Mod de utilizare:

  • 2-3 picaturi, in fiecare nara, la nevoie.
  • HYATISOL se utilizeaza ca umectant al mucoasei nazale, factor important al unei respiratii functionale. in mod frecvent, din cauza factorilor externi nocivi (poluare, aer uscat, aer conditionat, polen, frig) sau unor afectiuni declansate de administrarea unor medicamente, mucoasa nazala isi pierde umiditatea naturala si se usuca.
  • Produsul este utilizat pentru o umectare prelungita a mucoasei nazale, ceea ce  favorizeaza o respiratie normala, imbunatatind functia respiratorie.

Forma de prezentare: 10 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022